Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:842, Did:0, useCase: 3

Šī gada "US Open" bez Serēnas Viljamsas

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Šī gada "US Open" bez Serēnas Viljamsas
Serēna Viljamsa
Foto: AP/Scanpix

Šī gada pēdējā „Grand Slam” turnīrā „US Open”, kas startēs jau 30 augustā, nāksies iztikt bez WTA ranga līderes, trīskārtējās šī turnīra čempiones, amerikānietes Serēnas Viljamsas. Viņa atsaukusi dalību no turnīra pēdas savainojuma dēļ.

28 gadus vecā amerikāniete, kura šovasar Vimbldonā tika pie jau 13. „Grand Slam” titula karjerā, jūlijā pavisam neveiksmīgi savainoja pēdu, uzkāpjot uz glāzes lauskām kādā restorānā. tas amerikānietei liedza spēlēt vairākus turnīrus, bet viņa cerēja, ka līdz „US Open” viņai izdosies brūci sadziedēt. Diemžēl tagad Serēna ir nākusi klajā ar paziņojumu, ka šī gada turnīrs viņai tomēr ies secen.

„Ar lielu rūgtumu sirdī man nākas paziņot, ka šogad Ņujorkā nespēlēšu. Mēneša sākumā pēdai tika veikta operācija un ārsti ļoti strikti iebilst pret manu došanos kortā”, vēstīts amerikānietes paziņojumā. „Grand Slam” turnīrus Serēna nav izlaidusi kopš 2006. gada (nespēlēja Parīzē un Vimbldonā). „US Open” sacensībās amerikāniete uzvarējusi trīs reizes – 1999., 2002. un 2008. gadā, bet pērn pusfinālā ar skandālu zaudēja nākamajai čempionei Kimai Klijstersai (Serēna uz mačbumbas pamatīgi izlamāja mača līnijtiesnesi, par ko saņēma zaudējumu izspēlē un mačā).

Interesanti, ka Viljamsa ir pirmā WTA ranga līdere kopš 1975. gada (tad ieviesa elektronisko WTA ranga skaitīšanas sistēmu), kura nepiedalīsies „US Open” turnīrā. bet nespēlēšana Ņujorkā viņai tāpat ļaus saglabāt ranga līderes godu. Nespēlēšana Ņujorkā viņai gan tāpat ļaus saglabāt ranga līderes godu, jo pārsvars pār sekotājām ir ļoti iespaidīgs. Tāpat kļuvis skaidrs, ka ar pirmo numuru Ņujorkā tiks izlikta dāniete Karolīna Vozņacki.

Izmantotie resursi:
Sony Ericsson WTA Tour | Women's Tennis...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-08-22 10:51, pirms 14 gadiem
Jā,gluži vai pierasts,ka GS turnīros māsas "spēlē vadošās lomas", turklāt arī dubultspēlēs...

  +1 [+] [-]

, 2010-08-22 12:25, pirms 14 gadiem
Kādos apavos viņa iet uz restorānu?
Un kādu kompensāciju par traumu viņa dabuja?