Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:842, Did:0, useCase: 3

"US Open" kvalifikācijā Semeņistaja tiek pie Boškovičas

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

"US Open" kvalifikācijā Semeņistaja tiek pie Boškovičas
Darja Semeņistaja. Foto: BBVA Open Internacional de Valencia

Aizvadīta "US Open" kvalifikācijas izloze. Latvijas tenisa otrā rakete Darja Semeņistaja kvalifikācijas pirmajā kārtā uz cietā seguma cīnīsies pret horvātieti. Šī spēle notiks 20. augustā pēc plkst. 21.00 desmitajā laukumā.

Izlozē noskaidrojās, ka kvalifikācijas pirmajā kārtā 21 gadīgā Latvijas tenisiste Darja Semeņistaja (šobrīd #136) spēlēs pret 24 gadīgo horvātieti Leu Boškoviču (patlaban #164), kura pērn tika pieveikta triju setu cīņā uz māla.

Ja izdosies pārvarēt pirmo kārtu, tad nākamā pretiniece būs francūziete Selēna Janičijeviča (#160) vai amerikāniete Sofija Janga (#245). Savukārt uz izšķirošo kārtu reālākā pretendente ir amerikāniete Anna Lī (#114).

Kā jau ziņots, pagājušajā sezonā Semeņistaja startēja trīs "Grand Slam" turnīru kvalifikācijā - "French Open" zaudēja jau pirmajā mačā, Vimbldonā sāka ar divām uzvarām un apstājās izšķirošajā kārtā, bet "US Open" cīnījās otrajā kārtā. Savukārt šosezon Semeņistaja spēlēja "Australian Open" kvalifikācijas otrajā kārtā, "French Open" kvalifikācijas otrajā kārtā un Vimbldonas kvalifikācijas pirmajā kārtā.

Par kvalifikācijas pirmo kārtu Ņujorkā pienākas 25 000 ASV dolāru naudas balva. Savukārt pamatturnīra pirmās kārtas dalībniece saņems 100 tūkstošus dolāru. Kopējais naudas balvu apjoms ir lielākais "Grand Slam" vēsturē.

2024. gada "US Open" kvalifikācija sāksies 19. augustā, bet Ņujorkas pamatturnīram starts tiks dots 26. datumā. Semeņistajai jāpārvar trīs kvalifikācijas kārtas, lai iekļūtu pamatsacensībās.

Latvijas tenisa līdere Aļona Ostapenko startēs vienspēļu pamatturnīrā, kā arī dubultspēlēs kopā ar ukrainieti Ludmilu Kičenoku.

Izmantotie resursi:
Sieviešu kvalifikācija - usopen.org

  +1 [+] [-]

, 2024-08-19 06:30, pirms 3 nedēļām
Ja jau šogad Vismanīte uz māla varēja vīstīt Boškaviču, kādēl, lai Daša nevarētu pat uz hardu to izdarīt?...

     [+] [-]

, 2024-08-19 09:38, pirms 3 nedēļām
ar ko Sinsinati beidzās? ne rindiņas

     [+] [-]

, 2024-08-19 16:01, pirms 3 nedēļām
sm72 rakstīja: Ja jau šogad Vismanīte uz māla varēja vīstīt Boškaviču, kādēl, lai Daša nevarētu pat uz hardu to izdarīt?...
Tapēc la Daša uz māla labāka nekā uz hārd