Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:842, Did:0, useCase: 3

Udāna un Mateka-Sendsa tiek pie "US Open" wild card

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Udāna un Mateka-Sendsa tiek pie "US Open" wild card
Melānija Udāna
Foto: AP/Scanpix

"US Open" turnīra rīkotāji trešdien paziņoja sieviešu vienspēļu turnīra "wild card" ieguvēju vārdus. Laimīgo vidū ir arī Melānija Udāna, kura pirms trim gadiem Ņujorkā negaidīti sasniedza ceturtdaļfinālu.

Starp zināmākajām tenisistēm var minēt 2009. gada "US Open" ceturtdaļfinālisti Melāniju Udānu un Betāniju Mateku-Sendsu. Neviena no viņām gan ar labu formu nevar lepoties. Tiesa, Udānai šogad ir viens tituls, uzvarot uz zāliena seguma Birmingemā.

Pārējās laimīgās amerikānietes ir Džūlija Koena (jūlijā fināls Baku), 2012. gada NCAA pirmo divu vietu ieguvējas Nikola Gibsa un Malorija Burdete, kā arī ASV čempione 18 gadus veco jauniešu grupā Viktorija Duvāla.

Austrālijas "wild card" iedota Keisijai Delakvai, bet Franciju ar īpašo uzaicinājumu pārstāvēs 2009. gada "French Open" junioru turnīra uzvarētāja Kristina Mladenoviča. "US Open" notiks no 27. augustam līdz 9. septembrim.

"US Open" sieviešu vienspēļu turnīra "wild card" ieguvējas

TenisisteValstsRangā
Džūlija KoenaASV102.
Melānija UdānaASV106.
Betānija Mateka-SendsaASV232.
Malorija BurdeteASV246.
Nikola GibsaASV307.
Viktorija DuvālaASV566.
Keisija DelakvaAustrālija109.
Kristina MladenovičaFrancija153.