Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Marcinkevičai sāpīgs zaudējums dubultspēļu finālā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Marcinkevičai sāpīgs zaudējums dubultspēļu finālā
Diāna Marcinkeviča
Foto: Bernhards Funks

Latvijas tenisiste Diāna Marcinkeviča piektdien, 31. maijā, kopā ar šveicieti Viktoriju Golubiču nenoturēja pārsvaru Grado (Itālija) ITF 25 000 sērijas dubultspēļu turnīra finālā, neizmantojot iespēju izcīnīt otro titulu 2013. gadā.

Marcinkeviča ar Golubiču turnīrā nebija izlikto pāru pulkā, bet finālā sacentās ar sacensību trešo numuru, Jurika Sema (Japāna) un Ji-Miao Žū (Ķīna).

Marcinkeviča ar Golubiču uzvarēja mača pirmajos piecos geimos, kad pie teikšanas beidzot tika Āzijas tenisistes. Protams, atspēlēties viņām nebija lemts, un Marcinkeviča ar pārinieci pirmajā setā uzvarēja ar graujošu 6:1.

Otrajā setā Marcinkeviča ar Golubiču izlaida 3:1 pārsvaru un zaudēja ar 5:7. Diemžēl arī sekojošajā supertaibreikā Latvijas un Šveices pāris nenoturēja divu punktu pārsvaru, kas notika divreiz. Finālā piedzīvots zaudējums ar rezultātu 6:1, 5:7, 7:10 un turnīrs pabeigts ar 34 punktu iegūšanu.

     [+] [-]

, 2013-05-31 21:32, pirms 11 gadiem
Diānai jāpievēršas dubultspēlei lai uz gada beigām Latvijai butu divas TOP 100 tenisistes.177 pašlaik,kāps vēl augstāk pirmdien.