Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Vismane uzvar Horbas W25 dubultspēļu turnīra finālā

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Vismane uzvar Horbas W25 dubultspēļu turnīra finālā
Daniela Vismane. Foto: Mauri Levandi / Estonian Tennis Association

LETA. Latvijas tenisiste Daniela Vismane svētdien izcīnīja uzvaru Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) Horbas W-25 dubultspēļu turnīra finālā.

Vismane pārī ar neitrālo sportisti Darju Astahovu turnīrā bija izsētas ar pirmo numuru un finālā ar 6-3, 6-2 pārspēja vācieti Lauru Bēneri un argentīnieti Bertu Bonardi, kurām bija ticis trešais numurs.

Vismane un Astahova bija brīvas no pirmās kārtas, bet pēc tam izcīnīja divus panākumus un sasniedza finālu, nezaudējot nevienā setā.

Par uzvaru Vismane tika pie 50 WTA dubultspēļu ranga punktiem.

Latvijas tenisiste (WTA 228.) Horbā startēja arī vienspēļu turnīrā, kurā, izcīnot trīs panākumus, viņa sasniedza pusfinālu un piekāpās Vācijas tenisistei Annai Gabricai (WTA 985.). Par iekļūšanu pusfinālā vienspēļu turnīrā Vismane nopelnīja 18 WTA pasaules ranga punktus.

Savukārt Diāna Marcinkēviča Spānijas pilsētā Elespinarā W-25 līmeņa dubultspēļu turnīra finālā pārī ar Dienvidkorejas tenisisti Jonvu Ku ar 4-6, 3-6 zaudēja ASV un Austrālijas duetam Rašīda Makadū/Aleksandra Osborna (3.).

Latvijas un Dienvidkorejas duetam, kas sacensībās bija izsēts ar ceturto numuru, fināla sasniegšanai bija nepieciešamas trīs uzvaras. Vismane par izšķirošās cīņas sasniegšanu nopelnīja 30 dubultspēļu ranga punktus.

Vienspēļu turnīrā Vismane (WTA 380.) piekāpās jau pirmajā kārtā, ar 2-6, 5-7 atzīstot argentīnietes Lusijas Peiras (WTA 614.) pārākumu.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2023-07-30 16:47, pirms gada
Pārī ar neitrālo sportisti? Vai tas nav aizliegts? Citu pārinieci nevarēja atrast?