Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Štrombahs Pērnavā piedzīvo neveiksmi M-15 turnīra dubultspēļu finālā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Štrombahs Pērnavā piedzīvo neveiksmi M-15 turnīra dubultspēļu finālā
Roberts Štrombahs. Foto: Latvijas Tenisa Savienība

LETA. Latvijas tenisists Roberts Štrombahs un Lielbritānijas pārstāvis Daniels Litls sestdien Pērnavā Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) M-15 turnīra dubultspēļu finālā piedzīvoja neveiksmi.

Štrombahs/Litls, kuri turnīrā bija izsēti ar ceturto numuru, izšķirošajā mačā ar 4-6, 6-7 (5:10) piekāpās poļiem Šimonam Kielanam un Janam Vojcikam.

Pirmajā sacensību kārtā Štrombahs un Litls ar 6-4, 6-2 sakāva igauņus Aleksandru Kvitu un Aleksu Andrē Ojasalu, bet ceturtdaļfinālā ar 7-6 (10:1), 6-4 pārspēja vēl vienu Igaunijas duetu Vladimirs Ivanovs/Georgs Strashs.

Pusfinālā Latvijas un Lielbritānijas pāris ar 3-6, 6-4, 10:6 guva panākumu pār sacensību pirmo numuru vācieti Niklasu Šelu un Ēro Vasu.

Dubultspēļu turnīrā startēja arī Latvijas duets Reinis Kupfers un Dāvis Rolis, kuri bija saņēmuši organizatoru īpašo ielūgumu jeb "wild car", taču piedzīvoja sakāvi pirmajā kārtā, ar 3-6, 2-6 zaudējot Vācijas tenisistam Luijam Leinam un nīderlandietim Mikam Veldheram.

Savukārt vienspēlēs Štrombahs, kurš bija izsēts ar trešo numuru, pirmajā kārtā ar 6-2, 6-3 uzvarēja poli Mihalu Mikulu, bet otrajā kārtā ar 4-6, 6-2, 6-7 (6:10) piekāpās Vasam.

Izmantotie resursi:
LETA