Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Marcinkēviča pārvar W-60 turnīra pirmo kārtu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Marcinkēviča pārvar W-60 turnīra pirmo kārtu
Diāna Marcinkēviča. Foto: CHINE NOUVELLE/SIPA/Scanpix

LETA. Latvijas tenisiste Diāna Marcinkēviča otrdien Francijā pārvarēja Starptautiskās tenisa federācijas (ITF) Kruasī-Bobūras W-60 sērijas turnīra pirmo kārtu.

Marcinkēviča (WTA 287.) sīvā cīņā ar 7-6 (7:4), 6-4 pieveica ar astoto numuru turnīrā izlikto Itālijas tenisisti Džūliju Gato-Montikoni (WTA 213.).

Pirmajā setā abas spēlētājas zaudēja pirmos divus geimus pie savas serves, bet seta turpinājumā - vēl pa divām reizēm. Gato-Montikone pēc "breika" 11.geimā servēja pie 6-5, tomēr izservēt setu neprata, bet taibreikā precīzāka bija Marcinkēviča.

Otrajā setā Latvijas tenisistei jau pirmajā geimā izdevās uzvarēt pie pretinieces serves, tomēr turpinājumā itāliete spēli izlīdzināja un pēc "breika" panāca jau 4-3 savā labā. Seta izskaņā pārāka bija Marcinkēviča, uzvarot trīs nākamos geimus un visu setu ar 6-4.

Par iekļūšanu nākamajā kārtā, kas vienlaicīgi būs arī turnīra astotdaļfināls, Marcinkēviča nopelnījusi deviņus WTA ranga punktus.