Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Štrombahs ATP rangā zaudē vienu vietu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Štrombahs ATP rangā zaudē vienu vietu
Roberts Štrombahs. Foto: SCMP

LETA. Latvijas tenisists Roberts Štrombahs jaunākajā Tenisa profesionāļu asociācijas (ATP) rangā ir zaudējis vienu vietu un ieņem 346. pozīciju.

Kārlis Ozoliņš ir zaudējis vienu vietu un šonedēļ ieņem 1043.pozīciju, bet Mārtiņš Rocēns atgriezies rangā un atrodas 1742.vietā.

ATP ranga pirmajā simtniekā izmaiņas nav notikušas, un pasaules pirmā rakete joprojām ir serbs Novaks Džokovičs, kurš apsteidz spāni Karlosu Alkarasu un Daņiilu Medvedevu. Ceturtais arī šajā nedēļā ir itālis Janniks Sinners, piekto vietu saglabā Andrejs Rubļovs, sesto - grieķis Stefans Cicips, septītais ir Vācijas tenisists Aleksandrs Zverevs, astotais - dānis Holgers Rūne saglabā pozīciju, devītais - polis Huberts Hurkačs un desmitais - Teilors Frics no ASV.

Dubultspēļu rangā Miķelis Lībietis saglabā 153.pozīciju, par vienu vietu augstāk salīdzinot ar iepriekšējo rangu ir Štrombahs (551.), Rocēns atkāpies par septiņām vietām (1376.), Ozoliņš saglabā 1513.pozīciju, bet Roberts Jaričevskis zaudējis septiņas vietas (2263.).

Dubultspēļu ranga līderis ir amerikānis Ostins Krajīčeks, kam seko Ivans Dodigs no Horvātijas un indietis Rohans Bopanna.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2023-12-27 14:08, pirms pusgada
Bet mēs tāpat lepojamies!