Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Juška sasniedz vēl vienu dubultspēļu finālu

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Juška sasniedz vēl vienu dubultspēļu finālu
Andis Juška
Foto: Romāns Kokšarovs, "Sporta Avīze", f64

Latvijas tenisists Andis Juška šodien pārī ar krievu Aleksandru Kudravcevu sasniedzis Japānas pilsētas Tojotas „Challenger” dubultspēļu turnīra finālu. Pusfināla cīņā viņi mājiniekus Kondo un Suzuki apspēlēja ar 6:4, 6:3.

Šīs sezonas pēdējo turnīru Andis Juška aizvada Japānas pilsētā Tojotā – „2009 Dunlop World Challenge” sērijas sacensības ar balvu fondu 35 000 ASV dolāru. Ja vienspēļu sacensības Andim beidzās pēc otrās kārtas, kurā sīvā cīņā tika zaudēts austrālietim Gregam Džonsam, tad dubultspēlēs sekmes jau atkal bijušas labākas.

Juškas un krieva Aleksandra Kudravceva duets turnīrā tika izlikts ar 2. numuru un šo favorīta statusu apliecināja, tiekot līdz finālam, turklāt nezaudējot ne seta. Pirmajā kārtā viņi ar 6:4, 7:5 pieveica šveicieti Aleksandru Sadecki un vācieti Simonu Štadleru, ceturtdaļfinālā ar 6:2, 6:2 tika apspēlēts austrālieša Nika Lindāla un jaunzēlandieša Hosē Rubina Stetama duets, bet šodien pusfinālā ar 6:4, 6:3 tika uzveikti arī japāņi Hiroki Kondo un Takao Suzuki. Līdz ar to Juška un Kudravcevs nopelnījuši jau pa 45 reitinga punktiem, bet rīt centīsies uzvarēt visā turnīrā.

Viņu fināla pretinieki būs ar 3. numuru izliktie Juns Mitsuhaši (Japāna) un Aleksejs Kedrjuks (Kazahstāna). Jāpiemin, ka Juškam šis būs piektais dubultspēļu turnīru fināls šajā gadā. Līdz šim sekmes bijušas mainīgas – divas uzvaras un divas neveiksmes.

Izmantotie resursi:
atpworldtour.com

  +1 [+] [-]

, 2009-11-27 14:19, pirms 14 gadiem
uzvaru!
lai veicas Andi

  +1 [+] [-]

, 2009-11-27 16:30, pirms 14 gadiem
Lai veicās gada pēdējā turnīrā!