Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Marcinkēviča zaudē W-75 sērijas turnīra astotdaļfinālā Čehijā

Emils Ozerinskis

Marcinkēviča zaudē W-75 sērijas turnīra astotdaļfinālā Čehijā
Diāna Marcinkēviča. Foto: LTF

LETA. Latvijas tenisiste Diāna Marcinkēviča ceturtdien Čehijā piedzīvoja zaudējumu Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) Staresplaves W-75 turnīra astotdaļfinālā.

Latvijas tenisiste, kura WTA rangā ieņem 318.vietu, sacensību otrajā kārtā jeb astotdaļfinālā ar 6-3, 6-7 (6:8), 4-6 piedzīvoja zaudējumu Kristinai Dmitrukai (WTA 727.) no Baltkrievijas.

Pēc droši uzvarēta pirmā seta, Marcinkēviča otrajā setā ieguva vadību 5-2, tomēr nespēja to noturēt, nonāca iedzinējos ar 5-6 un vēlāk piekāpās taibreikā, kura bija vadībā ar 5:1.

Trešā seta ievadā Latvijas tenisiste pirmajā geimā izmantoja breikbumbu, bet tad pie savas serves neuzvarēja nevienā izspēlē, ļaujot pretiniecei panākt 1-1. Turpinājumā latviete zaudēja trīs geimos pēc kārtas, un, lai gan atspēlējās, mača nogalē nenosargāja savu serbi.

Jau vēstīts, ka pirmajā kārtā Marcinkēviča ar rezultātu 2-6, 6-2, 6-2 uzvarēja čehieti Barboru Palicovu (WTA 262.), savukārt Daniela Vismane (WTA 394.) cīņā par iekļūšanu astotdaļfinālā ar 3-6, 2-6 atzina ar piekto numuru izsētās Izabellas Šiņikovas (WTA 251.) no Bulgārijas pārākumu.

Marcinkēvičai astotdaļfināla sasniegšana dod deviņus WTA ranga punktus. Vismane par dalību turnīrā nopelnīja sešus punktus WTA rangā, jo spēja pārvarēt divas kvalifikācijas kārtas.

Jau ziņots, ka dubultspēlēs Marcinkēviča pārī ar Sofiju Šapatavu no Gruzijas pirmās kārtas mačā ar 2-6, 1-6 piekāpās galvenajām favorītēm Valērijai Strahovai no Ukrainas un ķīnietei Cjaņhujai Tanai.

Par dalību turnīrā Marcinkēviča nopelnīja vienu punktu WTA dubultspēļu rangā.

Turnīrs Čehijā norisinās norisinās māla seguma kortos

     [+] [-]

, 2024-06-27 22:16, pirms 2 dienām
nu švaki mūsējām iet....