Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Marcinkeviča finālā neiekļūst

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Marcinkeviča finālā neiekļūst
Diāna Marcinkeviča
Foto: Bernhards Funks

Latvijas tenisiste Diāna Marcinkeviča, spēlējot kopā ar Baltkrievijas tenisisti Aļaksandru Sasnoviču, nav spējusi sasniegt ITF 25 000 dubultspēļu turnīra finālu Francijā.

Marcinkeviča ar Sasnoviču Francijā bija izliktas ar 1. numuru un no 1. kārtas bija brīvas, bet otrajā jeb ceturtdaļfinālā ar 1:6, 7:6(1), 10:8 vakar uzveica francūzietes Anaevi Painu un Manonu Perālu.

Šodien mačā par vietu finālā bija jāsacenšas ar sacensību trešo duetu Mihaela Hončova (Slovākija) un Laura Torpe (Francija). Abu dueti iepriekšējā mačā atspēlējās pēc zaudēta pirmā seta un supertaibreikā bija pārāki ar 10:8.

Marcinkeviča un Sasnoviča maču sāka ar ātri iegūtu breiku, bet turpinājumā iemesla sajūsmai nebija. Abos setos izdevās atspēlēt breiku, tomēr vēlāk samierinoties ar zaudējumu – divreiz 4:6.

Marcinkeviča šogad uzvarējusi vienā dubultspēļu turnīrā, Kjaso (Šveice) ITF 25 000 sērijas sacensībās triumfējot kopā tieši ar Sasnoviču. Šonedēļ Francijā nopelnīti 24 punkti.