Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Lībietis uzvar NCAA dubultspēļu turnīrā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Lībietis uzvar NCAA dubultspēļu turnīrā
Miķelis Lībietis ar Hanteru Rīzi oranžajās formās.

Latvijas tenisists Miķelis Lībietis pirmdien kļuva par NCAA dubultspēļu turnīra uzvarētāju, titulu Tenesī universitātes komandas sastāvā izcīnot kopā ar Hanteru Rīzi.

Visas sezonas laikā rangā esot kādā no pirmajām divām vietām, Lībietis ar Rīzi čempionātā bija izlikti ar 2. numuru un finālā trīs taibreikos ar 7:6(4), 6:7(3), 7:6(6) uzveica ar ceturto numuru izsētos Ohaio štata vienības pārstāvjus Pīteru Kobeltu un Kevinu Metku. Zīmīgi, ka trīs setos nebija neviena breika. Miķelim ar pārinieku 2. seta izskaņā uzņemšanā neizdevās realizēt divas mačbumbas, bet pēdējā setā trešā mačbumba (šoreiz ar savu servi) tika izmantota.

Lībietis ar Rīzi uzvarēja divos no sezonas trim nozīmīgākajiem turnīriem, pie titula tiekot arī oktobrī "ITA All-American Championships" sacensībās. Savukārt trešajā "major" turnīrā – "USTA/ITA National Intercollegiate Indoor Championships" – novembrī zaudējums finālā.

"Tas bija neticami. Pagājušajā naktī nespēju gulēt, visu laiku domājot par gaidāmo maču. Tas izdevās lielisks. Taibreiki ir kā loterija," pēc triumfa nozīmīgajās sacensībās atzina Lībietis, kurš pagājušā gada jūlijā "Future" turnīrā Igaunijā izcīnīja karjeras pirmo profesionālo titulu.

Vairāki šobrīd labi zināmi profesionāļi savulaik kļuvuši par NCAA čempioniem – var minēt tādus vārdus kā Džons Isners, Kevins Andersons, Somdevs Devarmans un arī pēdējā laikā labus rezultātus uzrādījušais Stīvs Džonsons.

     [+] [-]

, 2014-05-27 01:17, pirms 10 gadiem
Super, Miķi!

     [+] [-]

, 2014-05-27 04:08, pirms 10 gadiem
Vienīgais, ka džekam tulīt 22 jau būs. Pēc universitātes pabeigšanas jāsāk lasīt punktus, tad jau redzēs vai ir kautkāds potenciāls. Un indūzi Devermanu jau varēja nepieminēt... Pa retam ielec simtniekā, šosezon kopš marta vienu spēli vinējis.

  +1 [+] [-]

, 2014-05-27 08:32, pirms 10 gadiem
ilwerz rakstīja: Vienīgais, ka džekam tulīt 22 jau būs. Pēc universitātes pabeigšanas jāsāk lasīt punktus, tad jau redzēs vai ir kautkāds potenciāls. Un indūzi Devermanu jau varēja nepieminēt... Pa retam ielec simtniekā, šosezon kopš marta vienu spēli vinējis.
Daudz mums to simtnieka čaļu ir, ja?