Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Dekmeijere: "Tuvākajā laikā pastāvīgas pārinieces man nebūs"

Rolands Norietis
Rolands Norietis

Dekmeijere: "Tuvākajā laikā pastāvīgas pārinieces man nebūs"
Līga Dekmeijere sniedz autogrāfus Francijas tenisa līdzjutējiem
Foto: Rolands Norietis, "Sporta Avīze"

"Pretinieces bija krietni pārākas. Ja citreiz pēc zaudēta mača liekas, ka bija iespējas uzvarēt un tās vienkārši neizmantojām, tad šoreiz rezultāts atbilst atšķirībai spēku samēros," pēc zaudējuma "French Open" dubultspēļu turnīra pirmajā kārtā Su-Vejai Hsī un Šuajai Pengai (3:6 un 1:6) atzina tenisiste Līga Dekmeijere.

"Bijām nedaudz pārsteigtas, ka pretinieces spēlēja tik labi. Pengu es zināju, viņa nospēlēja tikpat stabili kā vienmēr, bet otru meiteni nepazinām un negaidījām, ka viņa darbosies tik pārliecinoši. Neko darīt – viņas kopā ir saspēlējušas, pirms dažām nedēļām uzvarēja nozīmīgā turnīrā Romā," pretinieču pārākumu uzsvēra Dekmeijere.

Līgai jau pēc pirmā geima nācās meklēt mediķu palīdzību – viņai tika apsaitēts labās kājas augšstilbs. "Izslīdēju un sastiepu muskuli un bez teipa tālāk spēlēt nevarēju. Sāpēja arī ar saiti, taču centos to neizrādīt. Nedomāju, ka būs kaut kas nopietns, bet dažas dienas no tenisa nāksies atpūsties," skaidroja Latvijas labākā dubultspēļu meistare.

Dekmeijere piekrita, ka kanādiete Aleksandra Vozņaka viņai nav bijusi piemērotākā pāriniece: "Tikai divas reizes kopā esam bijušas laukumā un tik īsā laikā nav iespējams saspēlēties. Protams, būtu labāk, ja spēlētu pārī ar kādu dubultspēļu speciālisti, bet ar Aleksandru jau pērn sarunājām, ka pieteiksimies gan Austrālijas atklātajam čempionātam, gan "Roland Garros"."

Par iespējamo pārinieci Vimbldonas turnīrā Dekmeijerei skaidrības vēl nav. Taču ilgi vilcināties nedrīkst, jo pieteikšanās beidzoties uzreiz pēc "French Open".

Dubultspēlē lielākos panākumus gūst partneres, kas kopā spēlē katrā turnīrā, taču Līga atzīst, ka pastāvīgu pārinieci atrast nav vienkārši: "To ir vieglāk pateikt, nekā izdarīt. Tuvākajā laikā pastāvīgas pārinieces man nebūs. Spēlēšu ar tenisisti, kas attiecīgajā nedēļā būs pieejama."

  +1 [+] [-]

, 2009-05-28 09:58, pirms 15 gadiem
Luk to es nesaprotu, ja esi TOP100 dubultspelju specialiste, kadelj neattistit talak tieshi sho laucinju? manuprat galvenais , kas butu jadara- jaarod kaut cik pastaviga pariniece ar ko spelet varbut ne katra turniiraa, bet vismaz noziimigakajos. Neticu, ka liidzigi kaa Dekmeijere- parinieci nemeklee ari kada cita top100 dubultspelju tenisiste! pat atmaksatos kopaa kadu 2 nedlju treninjnometni!

     [+] [-]

, 2009-05-28 10:05, pirms 15 gadiem
Varbūt tā arī ir, taču arī ārpus top100 ir labas spēlētājas, tikai galvenais ir spēlēt kopā ilgāku laiku un tad būs rezultāti. Otrkārt daudziem tenisistiem prioritāte ir sasniegumi vienspēlēs, tapēc tas varētu būt iemesls, kapēc nevar dabūt labu partneri.