Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Pavlovs zaudē, Juškas mačs pārtraukts

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Pavlovs zaudē, Juškas mačs pārtraukts
Deniss Pavlovs
Foto: Jānis Cīrulis, eSports.lv

Latvijas tenisisti Andis Juška un Deniss Pavlovs šodien turpināja startu Alma-Atas „Challenger” tenisa turnīrā. Abi latvieši ar mainīgām sekmēm aizvadīja vienspēļu turnīra 1. kārtu – Deniss zaudēja, bet Anda spēle tika pārtraukta pie Latvijas sportistam labvēlīga rezultāta.

Ja vakar Andis Juška un Deniss Pavlovs Alma-Atā aizvadīja „Challenger” tenisa dubultspēļu turnīra pirmās kārtas spēli (gūta uzvara), tad šodien abi Latvijas sportisti startēja vienspēļu turnīrā. Anda Juškas (ATP 272.) pretinieks bija viens no šī brīža Jaunzēlandes tenisa līderiem Hosē Rubins Stetams (ATP rangā 22 gadus vecais sportists šobrīd ieņem 393. vietu un īpaši augstāk rangā arī nav bijis), bet Pavlova (ATP 311.) sāncensis bija krievs Konstantīns Kravčuks, kuram rangā pašlaik 460. vieta.

Pirmais spēli aizvadīja Deniss. Abos setos viņam neizdevās izrādīt pārāk lielu pretestību pretiniekam un nācās ciest zaude'jumu ar 3:6, 3:6. Andis maču uzsāka vēlāk un tā pirmajā setā savus serves geimus pārliecinošāk uzvarēja jaunzēlandietis, bet astotajā geimā viņam radās iespējas arī nobreikot Jušku, tomēr iznāca pretējais – Andis nosargāja servi, pēc tam uzvarēja pie pretinieka serves un noslēdza setu savā labā – 6:4. Otrā seta sākumā Stetams izvirzījās vadībā ar 2:0, tomēr Juška uzreiz atguva breiku. Spēles turpinājumā Juškam bija nedaudz vairāk iespēju tikt pie breika, tomēr mačs nonāca līdz taibreikam, kuru tenisisti neuzsāka. Maču izspēle tika pārtraukta visticamāk nelabvēlīgo laika apstākļu dēļ un tiks atsākta tikai rīt.

Ja Andim izdosies uzvarēt, tad jau rīt viņa nākamais pretinieks būs 25 gadus vecais francūzis Žans Noels Insausti, kuram ATP rangā tikai 451. vieta. Tāpat pie labvēlīgiem apstākļiem Juškam un Pavlovam tīt būs jāizspēlē arī dubultspēļu ceturtdaļfināls, kura pretinieki gan vēl nav zināmi.

Izmantotie resursi:
atpworldtour.com

     [+] [-]

, 2009-08-25 18:23, pirms 15 gadiem
jūtu, ka dubultspēli paņems!

     [+] [-]

, 2009-08-25 18:30, pirms 15 gadiem
man gan ir info ka Andis taibreika uzvareja 7:4!

     [+] [-]

, 2009-08-25 18:34, pirms 15 gadiem
Tinkijs Vinkijs rakstīja: man gan ir info ka Andis taibreika uzvareja 7:4!
bwins varbuut taa arii paraadiija, bet oficiaalaa informaacija ir taada, ka machs paartraukts un tiks pabeigts riit..

     [+] [-]

, 2009-08-25 18:35, pirms 15 gadiem
Tinkijs Vinkijs rakstīja: man gan ir info ka Andis taibreika uzvareja 7:4!
man ir infa, ka viņi uzsāka taibreiku.. un viņi spēlēja uz centrālā korta, bet Pavlova mačs uz 2.korta beidzās.. hz kas tur bija..