Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Video: Gulbis: "Pēdējā geimā mazliet paveicās, bet kopumā spēlēju ļoti labi"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš
Ernests Gulbis šodien pirmo reizi iekļuva Barselonas turnīra pusfinālā. Ar 6:1, 6:4 uzvarētajā mačā pret Teimurazu Gabašvili latvietim vienīgās grūtības kopumā ļoti vieglā mačā radās pēdējā geimā, kad, servējot par uzvaru spēlē, paša neprecīzo un paviršo darbību dēļ nācās atspēlēt piecas breikbumbas.

Gulbis vēlāk atzina, ka tajā geimā bija uztraucies un pieļāvis trīs muļķīgas kļūdas. Ernests sacīja, ka viņam nedaudz paveicies, kad izdevās atspēlēties no 0:40, bet kopumā viņš aizvadījis ļoti labu spēli.

"Pret Gabašvili izdarīju lielu spiedienu, uzbruku viņa otrajai servei. Gabašvili man pēc mača atzina, ka tā rezultātā viņš nav jutis savu servi," teica Gulbis, Krievijas tenisistu uzveicot tikai otro reizi sešos mačos.

Gulbis šogad otro reizi iekļuvis "ATP World Tour 500" sacensību pusfinālā (pirmā bija Roterdamā). Vaicāts, vai ir priecīgs par savu pašreizējo spēli, Gulbis atbildēja savā stilā: "Vairāk priecātos, ja uzvarētu turnīrā. Šobrīd laimīgs esmu tikai par 50%. Ja uzvarēšu pusfinālā, būs 75%."

Gulbis interviju ATP sniedza, vēl nezinot, pret ko būs jāspēlē pusfinālā [tajā viņam pretī stāsies Japānas pirmais numurs Kei Nišikori]. Vaicāts, kuru pretnieku labāk gribētu, Gulbis atzina, ka viņam šajā ziņā vienmēr ir vienalga, jo pats koncentrējas tikai uz savu spēli: "Manā gadījumā viss ir vienkārši – ja spēlēšu savu labāko tenisu, spēli diktēšanu pret jebkuru pretinieku. Protams, varu arī zaudēt, taču būšu tas, kurš spēlēs agresīvi, servēs labi."
Vērtējums: +7
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-04-26 01:20, pirms 10 gadiem
sandis44444 rakstīja: Rafa - brīvs - par karali Barselonā 2014 gadā jākļūst Ernestam
Taa tam buut.

     [+] [-]

, 2014-04-26 09:12, pirms 10 gadiem
Ernests joko , žurnālists tik nopietns ta ka intervētu kaut kādu cietušo pēc terorakta...