Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Marcinkeviča Šveicē turpina tikai dubultspēlēs

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Marcinkeviča Šveicē turpina tikai dubultspēlēs
Diāna Marcinkeviča
Foto: Ralfs Raineke

Latvijas sieviešu tenisa vicelīdere Diāna Marcinkeviča Kjaso (Šveice) ITF 25 000 turnīrā turpina vairs tikai dubultspēlēs, kur iekļuvusi pusfinālā. Tikmēr vienspēlēs neveiksme 2. kārtā.

Marcinkeviča (WTA 248.) šodien vispirms aizvadīja vienspēļu turnīra 2. kārtas maču pret kvalifikāciju izgājušo Šveices tenisisti Viktoriju Golubiču (WTA 479.). Abām tā bija jau trešā savstarpējā spēle. Arī iepriekšējās divas notika uz māla seguma. 2011. gadā Prāgā trīs setos uzvarēja Golubiča, bet pērn Itālijā mūsu tenisiste.

Šodien Marcinkevičai pēc laba sākuma neizdevās noturēt pārsvaru, piedzīvojot zaudējumu ar 5:7, 4:6. Marcinkeviča pirmajā setā bija vadībā ar 5:3, bet pēc tam zaudēja sešus geimus pēc kārtas.

Nedaudz vēlāk Marcinkeviča pārī ar baltkrievieti Aļaksandru Sasnoviču aizvadīja dubultspēļu turnīra ceturtdaļfinālu, ar 7:5, 6:2 uzveicot šveicietes Sāru Otomano un Ninu Štadleri. Pusfinālā būs iespēja gūt revanšu pret Golubiču, kura spēlē kopā ar citu Šveices tenisisti Kseniju Knollu.

Marcinkeviča Šveicē vienspēlēs nopelnīja astoņus ranga punktus, bet pāru sacensībās jau nodrošināti 24 punkti.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja