Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Marcinkeviča iekļūst ceturtdaļfinālā

Marcinkeviča iekļūst ceturtdaļfinālā
Diāna Marcinkeviča
Foto: Ralfs Raineke

Otro uzvaru Šarleruā ITF 25 000 turnīrā izcīnījusi Latvijas tenisiste Diāna Marcinkeviča, kas ar 6:3, 7:6 uzveica serbieti Doroteju Eriku (WTA 590.).

Diāna Marcinkeviča (WTA 271.) sacensībās ir viena no galvenajām favorītēm - izlikta ar sesto numuru. 1. kārtā ar 7:6(5), 6:3 tika uzveikta itāliete Anna Džūlija Remondina (WTA 294.), bet šodien pretī Serbijas pārstāve Doroteja Erika (WTA 590.).

Interesanti, ka šodienas pretiniece Erika ir tikai divas dienas vecāka par Marcinkeviču, taču šoreiz labākā izrādījās jaunākā no tenisistēm. Diāna bija pārāka ar 6:3, 7:6, iekļūstot turnīra ceturtdaļfinālā un garantējot sev 14 WTA reitinga punktus. Nākamajā cīņā pretiniece būs Nīderlandes sportiste Andželika van der Meta, kura rangā atrodas 358. vietā.

Tikmēr dubultspēļu sacensībās Marcinkevičas un baltkrievietes Ilonas Kremenas duets sasniedzis jau finālu. Pusfinālā ar 6:0, 3:6, [10:5] tika uzveikts ar 2.numuru izliktais serbietes Teodoras Mirčičas un baltkrievietes Poļinas Pehovas duets, bet piektdien finālā jātiekas ar galvenajām favorītēm, francūzietēm Severini Beltramu un Lauru Torpu.

Izmantotie resursi:
ITF - International Tennis Federation