Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Dekmeijerei sakāve 2. kārtā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Dekmeijerei sakāve 2. kārtā
Līga Dekmeijere
Foto: EMPICS Sport/Scanpix

Latvijas labākā dubultspēļu tenisiste Līga Dekmeijere aizvadītajā naktī cietusi smagu zaudējumu ITF 25 000 sērijas vienspēļu turnīra 2. kārtā Meksikā. Ar 0:6, 1:6 viņa piekāpās amerikānietei Keitijai Rukertai (WTA 562.).

Jau ziņojām, ka Izmantojot pauzi WTA tūrē (šonedēļ gaidāmas Federācijas kausa spēles un nenotiek neviens WTA turnīrs), Latvijas labākā dubultspēļu tenisiste Līga Dekmeijere bija devusies uz Meksikas pilsētu Poka Riku, kurā norisinās ITF sērijas turnīrs ar balvu fondu 25 000 ASV dolāru. Tā kā dubultspēļu ranga punktus šajā turnīrā Līga nevar papildināt, tad viņa bija pieteikusies dalībai tikai vienspēlēs.

Vienspēļu rangā Dekmeijerei šobrīd ir 825. vieta un tas viņai kā pēdējai bez kvalifikācijas ļāva iekļūt pamatturnīrā. Pirmajā kārtā Dekmeijere izmantoja izlozes labvēlību un ar 6:0, 6:1 sagrāva rangā neesošo mājinieci Karolīnu Maso, kurai organizatori bija piešķīrusi wildcard. Diemžēl otrajā kārtā sagrāvi nācās izjust jau mūsu sportistei – 0:6, 1:6 pret amerikānieti Keitiju Rukertu (WTA 562.). Līdz ar to Līgai turnīrs noslēdzies – iegūti vērtīgi astoņi reitinga punkti.

Izmantotie resursi:
itftennis.com

     [+] [-]

, 2010-04-23 23:06, pirms 14 gadiem
Wow!Labi,ka nav `velosipēds`
Bet 8 punkti gan noderēs,lai paspēlētu vairāk vienspēles.