Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Lejniekam vēl divi panākumi Horvātijā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Lejniekam vēl divi panākumi Horvātijā
Kārlis Lejnieks
Foto: Romāns Kokšarovs, "Sporta Avīze"

Sekmīgi Zagrebas (Horvātija) „Future” turnīrā šodien turpinājis spēlēt Kārlis Lejnieks. Vienspēļu turnīra mačā viņš zaudēja tikai četrus geimus pret turnīra trešo numuru Timo Nieminenu (6:3, 6:1), bet dubultspēlēs kopā ar krievu Denisu Macukeviču iekļuvis pusfinālā.

Kārlim Lejniekam (ATP 375.) Zagrebas „Future” turnīrā šodien bija jāaizvada 2.kārtas cīņas kā vienspēlēs, tā dubultspēlēs. Vispirms vienspēļu turnīra mačā Lejnieks tikās ar turnīra trešo numuru, somu Timo Nieminenu (ATP 293.) un uzvarēja negaidīti pārliecinoši – 6:3, 6:1. Iekļūstot ceturtdaļfinālā, latvietis nopelnījis trīs reitinga punktus, bet rīt tiksies ar šveicieti Mihaelu Lammeru (ATP 363.).

Pēc tam kopā ar krievu Denisu Macukeviču Kārlis sasniedza arī dubultspēļu pusfinālu – ar 6:2, 6:2 tika uzveikts mājinieku duets Tomislavs Gregurovičs un Antuns Pehars. Dubultspēļu rangā pagaidām nopelnīti astoņi punkti, bet pusfinālā pretiniekos vēl viens mājinieku duets – Mate Deličs un Kristijans Mesarošs.

Ne tik veiksmīga diena Kasablankas (Maroka) „Challenger” turnīrā bijusi Denisam Pavlovam. Dubultspēļu turnīra 2.kārtā jeb ceturtdaļfinālā viņš duetā ar krievu Andreju Kuzņecovu piekāpās sacensību galvenajiem favorītiem Leonardo Tavarešam (Portugāle) un Simonem Vagnoci (Itālija) – 7:5, 3:6, [7:10]. Dubultspēļu rangā Deniss nopelnījis 15 reitinga punktus,

Izmantotie resursi:
Tennis - ATP World Tour - Home

     [+] [-]

, 2011-02-23 20:27, pirms 13 gadiem
Iespējams ka pēc gadiem Latvijai būs vēl viens TOP100 tenisists ja nebus traumas tad noteikti