Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Vozņacki: "Sevastova cīņas laikā veiksmīgi maina spēles stilu"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Vozņacki: "Sevastova cīņas laikā veiksmīgi maina spēles stilu"
Karolīna Vozņacki
Foto: Reuters/Scanpix

Šonakt Austrālijas atklātā tenisa turnīra astotdaļfinālā Latvijas tenisiste Anastasija Sevastova ar 3:6, 4:6 atzina WTA ranga līderes, dānietes Karolīnas Vozņacki pārākumu. Pēc mača Vozņacki atzina, ka cīņa bijusi grūta un ka tās gaitā Sevastova veiksmīgi pratusi mainīt spēles stilu.

Karolīna Vozņacki: "Ar Sevastovu ir grūti spēlēt, jo viņa cīņas gaitā veiksmīgi maina spēles stilu. Tomēr tiku ar to galā. Turnīrs ilgst jau otro nedēļu, tā ka vairs nav vieglu spēļu. Man patīk būt šeit šo neticamo skatītāju klātbūtnē."

Vozņacki arī atklāja ārpustenisa lietas: "Vienu dienu aizgāju uz ZOO un apskāvu koala lāci - tas bija super. Vēl es iepirku šo to savam tētim, jo viņš vienmēr sūdzas, ka viņam trūkst apģērba. Un vēl es mīlu visus restorānus, kas ir gar upi - tie visi ir jauki."

Vozņacki turnīra ceturtdaļfinālā spēlēs ar turnīra 6. izlikto tenisisti itālieti Frančesku Skjavoni, kura šonakt smagā gandrīz piecu stundu cīņā tika galā ar krievieti Svetlanu Kuzņecovu. Vēl tikai jāpiebilst, ka Vozņacki ir WTA līdere neskatoties uz faktu, ka vēl ne reizi nav triumfējusi kādā no četriem "Grand Slam" turnīriem. Iespējams, Austrālijā jaunajai dānietei tas beidzot izdosies.

Izmantotie resursi:
The Australian | The Australian Homepage |...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: sochee
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2011-01-23 14:08, pirms 13 gadiem
karstgalvis rakstīja: ''Vēl es iepirku šo to savam tētim, jo viņš vienmēr sūdzas, ka viņam trūkst apģērba.'' Meitai jāpērk sencim drēbes!
paaugsies sapratisi

     [+] [-]

, 2011-01-23 14:50, pirms 13 gadiem
tāds teksts, jo Nastjas daudzas teicamās izspēles mijās ar vēl vairāk nepiespiestām kļūdām.

  +6 [+] [-]

, 2011-01-23 14:54, pirms 13 gadiem
Vozņacki forša meitene, novēli veiksmi arī turpmāk

  +4 [+] [-]

, 2011-01-23 19:39, pirms 13 gadiem
sandis444 rakstīja: Rīt Vozņacki točna nespēlēs.. un tādas kludas parasti ir tad ja rakstu taisa cilveks kam ar tenisu ir maza saistība!!


Kā tur teica vienā labā latviešu filmā Novicka kungs.. šķiet bija
"nemaisies visām pudelēm pa korķi"
nu kur var shitaa umnjichiit