Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Žgunam uzvara vienspēlē, Pavlovam dubultspēlē

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Žgunam uzvara vienspēlē, Pavlovam dubultspēlē
Deniss Pavlovs
Foto: Ginters Kavacis

Šīs nedēļas tenisa turnīrus uzsākuši Latvijas sportisti. Deniss Pavlovs Ļubļanas (Slovēnija) „Challenger” turnīrā pārvarējis pirmo kārtu dubultspēlēs, bet zaudējis vienspēli, kamēr Adrians Žguns Kosas (Grieķija) „Future” turnīrā pārvarējis pirmo kārtu vienspēlēs.

Pēc aizvadītās nedēļas nogales Deivisa kausa cīņām par maz Slovēnijas bijis Denisam Pavlovam, kurš devies uz šīs zemes pilsētu Ļubļanu, kurā norisinās „Challenger” sērijas sacensības ar balvu fondu 42 5000 eiro. Vienspēļu turnīrā Deniss (ATP 308.) turnīrā nav izlikto sportistu vidū un pirmās kārtas spēli aizvadīja pret krievu Jevgēņiju Kirilovu, kurš rangā ieņem 351. vietu. Denisam šogad ar vienspēlēm nav sekmējies un arī šoreiz nācās zaudēt – 4:6, 6:2, 4:6. Ierasti labākas sekmes Pavlovs gūst dubultspēlēs, kur viņa pārinieks šoreiz ir Krievijas pārstāvis Mihails Jelgins. Viņu duets turnīrā ir izlikts ar 2. numuru, bet pirmās kārtas spēlē viņi ar 7:6(4), 7:6(5) pārspēja divus citus krievus Iļju Beļajevu un Jevgēņiju Donskoju. Ceturtdaļfinālā viņu pretinieki būs Kanādas un Itālijas sportistu duets.

Tikmēr Adrians Žguns reitinga punktus nolēmis iekrāt piedaloties „Future” sērijas turnīros. No Itālijas Adrians devies uz Grieķijas pilsētu Kosu, kurā notiek „Future” turnīrs ar balvu fondu 10 000 ASV dolāru. Pirmās kārtas spēlē viņa pretinieks bija Dekels Valcers no Izraēlas, kuru mūsu sportists apspēlēja ar 7:5, 6:1. Nākamajā spēlē Adrians spēlēs pret mājinieku Parisu Demuhidi.

Izmantotie resursi:
atpworldtour.com

     [+] [-]

, 2009-09-23 08:55, pirms 15 gadiem
Nesaprotu. Kāpēc neveido patstāvīgu pāri un nevelk visus pēc kārtas.

     [+] [-]

, 2009-09-23 20:43, pirms 15 gadiem
Iepazītais Kavčičs savās mājās tapat pie pirmās izdevības zaudēja - 1.kārtā Ļubļanā.