Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Lībietis otro nedēļu pēc kārtas sasniedz "Challenger" turnīra dubultspēļu finālu

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Lībietis otro nedēļu pēc kārtas sasniedz "Challenger" turnīra dubultspēļu finālu
Miķelis Lībietis. Foto: LTS

LETA. Latvijas tenisists Miķelis Lībietis piektdien iekļuva Granbijas "Challenger 100" turnīra dubultspēļu sacensību finālā un cīnīsies par otro titulu nedēļas laikā.

Lībietis pārī ar amerikāni Kristianu Herisonu pusfinālā ar rezultātu 6-3, 6-4 uzvarēja ASV tenisistus Niku Čepelu un Kolinu Markesu, kuri vietu sacensībās dabūja, citam pārim atsakoties no dalības.

Iekļūšana pusfinālā dod 60 ATP dubultspēļu ranga punktus. Lībietis dubultspēļu rangā ir 183.vietā, bet šīs nedēļas sniegums ļāvis provizoriski pakāpties uz 169.pozīciju, kas latvietim būs jauns karjeras rekords.

Pirmajās divās kārtās Lībietis ar Herisonu svinēja graujošas uzvaras, divos mačos zaudējot kopumā četros geimos.

Jau vēstīts, ka pagājušajā nedēļā Lībietis pārī ar tunisieti Skanderu Mansuri kļuva par Čikāgas "Challenger 75" turnīra dubultspēļu sacensību uzvarētāju, trešo reizi karjerā svinot uzvaru šāda ranga mačos.

Turnīrs Čikāgā norisinājās uz cietā seguma.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2023-07-22 08:09, pirms gada
Šodien mūsējiem kopā ar dāmām trīs fināli un viens pusfināls. Tas nemaz tik bieži negadās.