Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Tenisisti jaunatnes olimpiādē startējuši bez lieliem panākumiem

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Eiropas jaunatnes olimpiādē, kas šonedēļ notiek Somijas pilsētā Tamperē, startējuši arī četri Latvijas tenisisti - Aleksandra Nionova, Ksenija Tihomirova, Iļja Fomkins, Kristaps Lapiņš. Lielus panākumus gan nav izdevies izcīnīt un visiem turnīrs jau beidzies.

Nionova un Tihomirova izcīnīja pa vietai uzvarai meiteņu turnīrā, bet otrajā kārtā zaudēja, kamēr abi puiši zaudēja jau pirmās kārtas spēlēs. Nionova pirmajā kārtā sagrāva Azerbaidžānas pārstāvi Ulviju Salmanovu (6:0, 6:1), taču pēc tam ar 3:6, 1:6 piekāpās Lorencai Stefanelli no Itālijas. Tikmēr Tihomirova ar 6:2, 4:6, 6:3 pieveica lietuvieti Agni Cepelīti, bet ar 3:6, 3:6 zaudēja slovēnietei Tinai Rupertai. Kristaps Lapiņš ar 1:6, 0:6 cieta sakāvi pret čehu Adamu Pavlaseku, bet Iļja Fomkins trīs setos piekāpās Fabjenam Rebulam no Francijas – 7:5, 2:6, 2:6.

Arī dubultspēļu turnīros mūsu sportisti sacensības beiguši – meitenes jau pirmajā kārtā piekāpās turcietēm Sedai Arantekinai un Ipekai Birolai (4:6, 2:6), bet puiši vispirms pārspēja francūžus Maksimu Hamū un Fabjenu Rebulu 6:3, 6:7(3), 10:7, bet pēc tam ar 2:6, 1:6 piekāpās itāliešiem Mišelam Palmam un Kristianam Perinti.

Izmantotie resursi:
tampereentennisseura.fi