Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Timermanis Latvijai dāvā bronzu

Andrejs Siliņš

Timermanis Latvijai dāvā bronzu
Edgars Timermanis
Foto: Juris Soms

Sacensību ceturtajā dienā Eiropas Jaunatnes olimpiādē Latvijas vesermetējs Edgars Timermanis komandai atnesa bronzas medaļu, saniedzot 71,49 metru tālumu.

Uzreiz pēc sacensību beigām sarunā Edgars atklāja ka pēdējos divos metienos gājis “uz visu banku” un darījis visu cik vien spēj. iņš bija pārliecināts, ka gadījumā ja metieni būtu bijuši veiksmīgi vismaz sudrabs būtu sasniedzams. Šis ir Edgara jaunais personiskais rekords, kuru viņš ir gatavs pārsniegt. Sacensībā labāko rezultātu uzrādīja Tomass Kruzliks no Slovākijas, kurš veseri aizraidīja līdz 74.24m, tā kā Edgaram ir uz ko tiekties un viņš ir apņēmības pilns.

Vēl bez bronzas medaļas šodien Latvijas komandai atzinīgu rezultātu – septīto vietu ieguva lodes grūdēja Linda Ozola, kuras lode aizlidoja 12.97m, kas arī ir pārsniedzis viņas personīgo rekordu. Vesermetēja Sanita Karlusa devītajā vietā ar 51.6metriem. Ar rezutātu 5.87m tāllēkšanas finālam kvalificējās mūsu augstlēkšanas bronzas medaļas ieguvēja Laura Ikauniece. Novēlam Laurai veiksmi rītdienas startā un pārlekt 6m, kas nepieciešami medaļai.

Lai arī nav medaļa, bet par rezultātu ļoti priecājās peldētāji. 50m brīvajā stilā Pāvels Gribovskis ierindojās astotajā vietā. Kvalifikācijā Pāvelam bija sestais rezultāts un kā atzina pats peldētājs kvalifikācijā bija jau “izšāvies”. Priecājās pats peldētājs un arī treneris, kurš apstiprināja, ka peldētājiem tas ir lielisks panākums.

Riteņbraukšanā šodien 64km sacīkste. Labākais no mūsējiem 33. vietā Gatis Pundurs, Pauls Zvirbulis 53. un Andis Lapiņš 95.

Ledus arēnā norisinājās džudo cīņas. Diemžēl mūsu puišiem gāja smagi. Gan Vadims Mandrikovs svara kategorijā līdz 81kg, gan Alekss Klementjevs savara kategorijā līdz 73kg, gan arī Dmitrijs Fedosejenkovs svara kategorijā līdz 66kg izstājās jau pirmajā cīņā un arī mazajā finālā netika.

Rīt turpināsim sekot līdzi rezultātiem un atbalstīsim Latvijas komandu.

Informāciju sagatavoja
LOK nodibinājums "Olimpisko sacensību aģentūra"

     [+] [-]

, 2009-07-23 22:06, pirms 15 gadiem
Malači!