Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Zemļa: "1. grupā vajadzētu spēlēt gan Latvijai, gan Slovēnijai"

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Zemļa: "1. grupā vajadzētu spēlēt gan Latvijai, gan Slovēnijai"
Grega Zemļa

„Varbūt šodien nedaudz sliktāk servēju, taču galvenais iemesls neveiksmei bija lieliskā Ernesta serve, ar kuru nekādi netiku galā”, pēc zaudējuma Ernestam Gulbim (2:6, 6:3, 3:6, 5:7) atzina Slovēnijas tenisists Grega Zemļa.

„Šī mums bija ceturtā savstarpējā spēle. Lai gan biju uzvarējis trīs iepriekšējās, tomēr arī tās bija gana sīvas, lai šodien es nejustos kā favorīts. Viņa spēle bija ļoti laba, īpaši jau serve. Ne tikai pirmā, bet arī otrā. Tā man sagādāja vislielākās problēmas”, pēc mača atzina Zemļa. Lūgts komentēt, kāda tad ir galvenā atšķirība starp Gulbi un Jušku, slovēnis norādīja, ka viņiem ir atšķirīga otrā serve, ja servējot Andim viņam radās iespējas to paņemt un uzvarēt izspēlēs no gala līnijas, tad pret Gulbi šādu variantu nav bijis. „Varbūt arī servēju nedaudz sliktāk kā divas iepriekšējās dienas, tomēr tas nebija izšķirošs faktors. Ar viņa servi pilnībā netiku galā”.

Zemļa vēl nebija informēts, kurš no viņa komandas biedriem aizvadīs izšķirošo maču, tomēr prognozēja, ka arī šī spēle visticamāk būs ļoti sīva. „Juškam ir laba serve un viņš var spēlēt krietni labāk, nekā to darīja pret mani. Pirmajā grupā noteikti būtu pelnījusi spēlēt gan Slovēnija, gan Latvija. Šobrīd ir vairākas komandas, kuras ir vājākas par mums un spēlē 1. grupā. Mums pirmo reizi šogad ir tenisisti pirmajā ranga divsimtniekā, turklāt pat vairāki. Teniss Slovēnijā attīstās un tas ir ļoti labi”.

     [+] [-]

, 2009-09-20 17:12, pirms 15 gadiem
ja vien Gulbis šo servi varētu parādīt turnīros..

  +5 [+] [-]

, 2009-09-20 17:19, pirms 15 gadiem
Ja vien turniiros (arii otrajaas kaartaas) buutu taadi pretinieki

  -1 [+] [-]

, 2009-09-20 18:53, pirms 15 gadiem
M rakstīja: Ja vien turniiros (arii otrajaas kaartaas) buutu taadi pretinieki
Taisniba protams. Tadi challenger limena speletaji kaa Zemlja jau butu jauzvar daudz vieglak, bet nu labi ka taa...

  +1 [+] [-]

, 2009-09-20 19:32, pirms 15 gadiem
suns rakstīja: Taisniba protams. Tadi challenger limena speletaji kaa Zemlja jau butu jauzvar daudz vieglak, bet nu labi ka taa...
Tu maz zini starpiibu strp ATP un Challanger? Vienaa speele starpiiba var nebuut ne kaada, 10 speelju summaa uzvareetu ATP speletaajs!

     [+] [-]

, 2009-09-21 10:40, pirms 15 gadiem
Pirms Deivisa kausa internetā bija par slovēņiem, ka viņiem bijis labs gads, bet tagad nav formā.