Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Ostapenko ar Kristiju graujoši iekļūst "Australian Open" 2. kārtā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Ostapenko ar Kristiju graujoši iekļūst "Australian Open" 2. kārtā
Aļona Ostapenko
Foto: Nīls Trusdeils

Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko šodien guva otro uzvaru 2014. gada "Australian Open" junioru turnīrā, ar tikai četru geimu zaudēšanu pārvarot dubultspēļu sacensību 1. kārtu. 16 gadus vecā sportiste Melburnā turpina cīnīties arī vienspēlēs.

Ostapenko dubultspēļu turnīrā piedalās kopā ar Lielbritānijas sportisti Freju Kristiju. Abas kopā spēlēja pēdējā lielajā junioru turnīrā pirms Melburnas, tiekot līdz "Loy Yang Power Traralgon International" pusfinālam.

Latvijas un Lielbritānijas duetam, kas turnīrā nav starp izsētajiem, pretī stājās tādā pašā statusā esošais Austrālijas pāris Daniela Makintaira un Mišela Pitsa, kuras tika sagrautas ar 6:2, 6:2. Ostapenko un Kristija pusi no geimiem zaudēja ar savu servi un maču spēja izservēt ar otro piegājienu.

Ostapenko un Kristijas pretinieces 2. kārtā būs ar 6. numuru izsētās Kamonvama Buajama (Taizeme) un Sāra Tomika (Austrālija), labi zināmā Bernarda Tomika 15 gadus vecā māsa.

Aļona Melburnā spēlē trešo reizi. Turnīra debijā 2012. gadā kopā ar rumānieti Irinu Mariju Baru izdevās aizspēlēties līdz ceturtdaļfinālam, bet pērn kopā ar ukrainieti Olgu Fridmanu zaudējums jau 1. kārtā.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2014-01-20 14:08, pirms 10 gadiem
sandis44444 rakstīja: Rit Ostapenko 5 kortā 2as spēles:

2:00 vienspēle
ap 5:30 - 6:00 - dubultspēle

tas šķiet ir video korts ne?
Nav gan.

     [+] [-]

, 2014-01-20 16:51, pirms 10 gadiem
eZile rakstīja: Nav gan.
varēja jau sarunāt ar sesto kortu samainīties kaut uz vienu spēli