Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Madrides W-80 dubultspēļu turnīrā Vismane sasniedz pusfinālu

Emils Ozerinskis

Madrides W-80 dubultspēļu turnīrā Vismane sasniedz pusfinālu
Daniela Vismane. Foto: LTS

LETA. Latvijas tenisiste Daniela Vismane ceturtdien sasniedza Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) Madrides W-80 dubultspēļu turnīra pusfinālu.

Danielas Vismanes un horvātietes Leas Boškovičas duets ceturtdaļfinālā ar 6-4, 6-2 guva panākumu pār turnīra ceturtajām raketēm, neitrālo sportisti Aļonu Fominu-Klocu un slovēnieti Niku Radišiču.

Pusfinālā Vismane/Boškoviča, kuras jau nopelnījušas 43 dubultspēļu ranga punktus, mēros spēkus ar Rumānijas un Beļģijas duetu Marī Benuā/Andrea Priskariu vai divām neitrālajām sportistēm Irinu Hromačevu un Irinu Šimanoviču.

Latvijas un Horvātijas duets pirmajā kārtā ar 4-6, 7-6 (7:5), 10:4 uzvarēja spānietes Andreu Garsiju un Ireni Eskorihelu.

Tikmēr vienspēlēs Vismane (WTA 266.) pirmās kārtas spēlē ar 2-6, 3-6 zaudēja spānietei Leirei Gormasai (WTA 175.), vienspēļu sacensības noslēdzot ar vienu ranga punktu.

Izmantotie resursi:
LETA