Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Sevastova māla sezonu sāks Štutgartē ar spēli pret Na Li

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Sevastova māla sezonu sāks Štutgartē ar spēli pret Na Li
Anastasija Sevastova
Foto: Reuters/Scanpix

Latvijas tenisa līdere Anastasija Sevastova jaunnedēļ sāks gatavošanos „French Open”. Par pirmo turnīru uz māla seguma 2011.gadā liepājniece izvēlējusies prestižo WTA „Premier” turnīru Štutgartē. Svētdien notikusī izloze lēmusi, ka Anastasijas pirmā pretiniece būs ar 6.numuru izliktā ķīniete Na Li, kurai WTA rangā šobrīd septītā vieta.

Pēc starta Indianvelsas turnīrā Anastasija pēdu problēmu dēļ nav spēlējusi vairāk nekā mēnesi. Šobrīd gan pauzei tiks likts punkts un jaunnedēļ liepājnieci redzēsim spēlējam Štutgartē. Tur notiekošais „PORSCHE Tennis Grand Prix” turnīrs pulcējis ļoti spēcīgu dalībnieču sastāvu un Anastasija ar 38.ranga vietu kā pēdējā iekļuva pamatturnīrā bez kvalifikācijas cīņām.

Tādējādi iespējas iegūt rangā zemāk esošu pretinieki pirmajā kārtā bija minimālas. Izlozei labpatika Sevastovai pretiniekos dot ar 6.numuru izlikto ķīnieti Na Li, kura rangā šobrīd ieņem 7.vietu. Ķīnietei bija fantastisks sezonas sākums (tituls Sidnejā, fināls „Australian Open”), taču turpinājums ļoti neveiksmīgs – četras neveiksmes pēc kārtas. Arī Li šis būs pirmais mačs uz māla seguma šosezon.

Līdz šim Sevastova pret Li spēlējusi vienu reizi – pērn Pekinas turnīra ceturtdaļfinālā zaudēts ar 6:7(6), 3:6, kaut arī pirmajā setā liepājniecei bija ļoti labas iespējas uzvarēt. Precīzs mača norises laiks vēl nav zināms – cīņa var notikt pirmdien vai otrdien.

Izmantotie resursi:
Tennis | WTA tennis rankings & scores |...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-04-17 14:33, pirms 13 gadiem
Eštorilas turniirs veel peec nedeeljas, kuraa Anastasiija arii speelees
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-04-17 15:25, pirms 13 gadiem
sandis444 rakstīja: nu jaa bet punkti jau jaasaak kraat tagad.. lai nav tik sapigi kritieni ranga ja Eštorilā neiet tik labi kaa pirms gada..


kkaa nav skaidrs kapec Gulbis nespeles Barselonā.. viņš stabili tiktu izsēts.. ok pirma karta vinjam briiva nebutu, bet nu teiksim tam pasham Huanam Monaco kas ir zem Gulbja ranga izloze ir vienakrshi leliska..
nebija plaanojis nemaz speeleet.. pirms Pariizes tikai Masteri

  +1 [+] [-]

, 2011-04-17 15:43, pirms 13 gadiem
Izloze Nastjai ir normāla, cik redzēta Na Li māla kortos un uz citiem segumiem, tad izredzes nemaz nav tik sliktas, lai gan viss atkarīgs no sportiskās formas. Katrā gadījumā nevajadzētu pārāk kritizēt, jo ar šo turnīru (lai arī diezgan nozīmīgu punktu un balvu ziņā) tikai sākas gatavošanās Eštorilas titula aizstāvēšanai un RG

     [+] [-]

, 2011-04-17 21:32, pirms 13 gadiem
Nastjai rīt vakarā (21:00) jau spēle centrālajā kortā pēc turnīra oficiālās atklāšanas

  +2 [+] [-]

, 2011-04-18 09:38, pirms 13 gadiem
kārtējā izloze, kurā pirmā kārta grūtāka par iespējamo otro.