Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Štrombahs zaudē "Challenger" turnīra kvalifikācijas izšķirošajā kārtā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Štrombahs zaudē "Challenger" turnīra kvalifikācijas izšķirošajā kārtā
Roberts Štrombahs. Foto: SCMP

LETA. Latvijas tenisists Roberts Štrombahs pirmdien Itālijā nespēja iekļūt Olbijas "Challenger 125" pamatturnīrā.

Kvalifikācijas otrajā un izšķirošajā kārtā ar septīto numuru izsētais Štrombahs, kurš ATP rangā ieņem 377.vietu, ar 2-6, 6-4, 5-7 piekāpās ceturtajam numuram Mariusam Kopilam (ATP 345.) no Rumānijas, kurš pirms četriem gadiem rangā bija 56.vietā.

Jau vēstīts, ka kvalifikācijas pirmajā kārtā Štrombahs ar rezultātu 6-2, 7-5 uzvarēja rīkotāju ielūgumu saņēmušo mājinieku Federiko Salomoni (ATP 1616.).

Par otrās kārtas sasniegšanu Latvijas pirmā rakete nopelnīja divus ATP ranga punktus.

Turnīrs norisinās cietā seguma kortos.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2023-10-16 15:50, pirms 9 mēnešiem
Štrombaham apmēram piektā daļa (29 no 128) ranga punktiem ir jāaizstāv vēl šogad. Lai saglabātu vietu rangā, nāksies ITF turnīros spēlēt, ja negribēs nokrist zemāk. Pagaidām maz punktu viņš savācis šī gada otrajā pusē. https://www.atptour.com/en/players/...

     [+] [-]

, 2023-10-16 23:00, pirms 9 mēnešiem
Kopils jau knapi kustaas-redzeju speli.Bijushais pasaules TOP50 speletajs vispar regresejis (maz kustas, tik turas uz serves), laikam knapi tur slodzi.Te musejam bija janem. vi...tacu diemzel izskirigajos momentos nezspeja noturet servi..Varbut vajadzetu vairak malu spelet, jo vasaras sakuma tur bija laba uzvaras serija?