Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Kuzmina sasniedz vienspēļu ceturtdaļfinālu

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Kuzmina sasniedz vienspēļu ceturtdaļfinālu
Irina Kuzmina

Latvijas tenisiste Irina Kuzmina ar mainīgām sekmēm aizvadījusi Bučas (Ukraina) ITF 25 000 sērijas turnīru. Vienspēļu turnīrā mūsu sportiste guva uzvaru, bet dubultspēļu turnīrā kopā ar Oksanu Ļubcovu zaudēja.

Vienspēļu turnīra otrajā kārtā Irina šodien spēkojās ar mājinieci Gannu Piveku. WTA rangā ukrainiete ieņem tikai nedaudz zemāku pozīciju (428. pret 372.), kas solīja sīvu spēkošanos. Tāda arī sanāca – pirmais sets nonāca līdz taibreikam, kurā ar 7:2 pārāka bija Piveka. Nākamajos divos setos Kuzmina gan spēja pārņemt iniciatīvu un uzvarēja ar 6:2, 6:4, garantējot vietu ceturtdaļfinālā.

Tajā rīt pretiniekos būs cita mājiniece Anastasija Vasiļjeva, kurai WTA rangā pašlaik 325. vieta. Par divu kārtu pārvarēšanu Irina nopelnījusi jau 14 reitinga punktus, bet iekļūšana pusfinālā dotu 24 punktus. Interesanti, ka starp turnīra ceturtdaļfināla dalībniecēm nav palikusi neviena no izliktajām tenisistēm.

Tikmēr dubultspēļu turnīrā Kuzmina kopā ar ukrainieti Oksanu Ļubcovu (izliktas ar 4. numuru) šodien spēlēja pret krievietes Jevgēņijas Paškovas un ukrainietes Anastasijas Vasiļjevas duetu. Šajā mačā gan nācās zaudēt ar 4:6, 3:6, līdz ar to visus spēkus Irina varēs koncentrēt vienspēlei.

Izmantotie resursi:
itftennis.com

  +2 [+] [-]

, 2009-07-17 00:08, pirms 15 gadiem
Veiksmi Irinai!

  +1 [+] [-]

, 2009-07-17 08:42, pirms 15 gadiem
Vajadzētu novinnēt!!!!