Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Par Latvijas čempioniem tenisā kļūst Kārlis Ozoliņš un Rebeka Mertena

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Par Latvijas čempioniem tenisā kļūst Kārlis Ozoliņš un Rebeka Mertena
Kārlis Ozoliņš. Foto: Raimonds Volonts/LTS

LETA. Par Latvijas čempioniem tenisā sestdien Rīgā kļuva Rebeka Mertena un Kārlis Ozoliņš.

Sievietēm uzvaru svinēja Mertena, kura finālā ar 5-7, 7-6 (8:6), 6-2 pieveica Beatrisi Zeltiņu. Pusfinālā iekļuva arī Adelina Lačinova un Madara Markeviča.

Vīriešiem finālā Kārlis Ozoliņš ar 7-5, 6-1 apspēlēja Dāvi Roli. Lai arī spēli ar servi sāka Ozoliņš, pirmos trīs geimus uzvarēja Rolis. Tomēr spēles turpinājumā Ozoliņš uzvarēja 13 no 16 geimiem, nosargājot čempiona titulu. Cīņa par trešo vietu nenotika, jo Artjoms Afanasjevs neizgāja kortā cīņā ar Daniilu Snaideru.

Vīriešu dubultspēlē uzvaru svinēja Kārlis Ozoliņš un Ēriks Valeinis, kuri finālā apspēlēja pāri Dāvis Rolis/Toms Rolis (3.). Pusfinālā iekļuva arī dueti Ričards Špaks/Stefans Audriņš un Reinis Kupfers/Gustavs Dambiņš.

Sieviešu dubultspēlē par čempionēm kļuva ar pirmo numuru izsētās Dārta Daļecka un Alise Vindiga, kuras finālā ar 6-3, 6-4 apspēlēja pāri Elizabete Kļavinska/Nikola Nikolajeva. Pusfinālā iekļuva arī Enija Paula Aploka/Beatrise Zeltiņa un Madara Markeviča/Elizabete Lekse.

Jauktajā dubultspēlē uzvaru izcīnīja Patricia Ungure-Rogozoveca/Daniils Snaiders, finālā ar 6-1, 6-3 apspēlējot Edgaru Rauzu un Marinu Markinu. Pusfinālā iekļuva arī Armands Aire/Sofija Zariņa un Artjoms Afanasjevs/Zeltiņa.

Latvijas čempionāts norisinājās 92. reizi.

Izmantotie resursi:
LETA