Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Marcinkeviča zaudē dubultspēļu finālā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Marcinkeviča zaudē dubultspēļu finālā
Diāna Marcinkeviča
Foto: Ralfs Raineke

Latvijas sieviešu tenisa pirmajai raketei Diānai Marcinkevičai sezonu nav izdevies noslēgt uz pozitīvas nots, jo šodien kārtējā neveiksme dubultspēļu finālos – Mumbajas (Indija) ITF 25 000 sacensībās zaudēts gada sestais fināls.

Diāna Marcinkeviča Indijā spēlēja kopā ar Gruzijas tenisisti Oksanu Kalašņikovu un bija izliktas ar pirmo numuru. Latvijas un Gruzijas duets titula mačā ar 4:6, 6:7(5) piekāpās Lielbritānijas sportistēm Džoslinai Rejai un Annai Smitai (Diānai viņai zaudēja arī vienspēļu turnīrā).

Marcinkeviča ar Kalašņikovu abos setos neļāva pretiniecēm pie rezultāta 5:3 nodrošināt uzvaru setā, taču abos gadījumos drīz vien piekāpās galotnē. Turnīrs noslēgts ar 34 ranga punktu iegūšanu.

Marcinkeviča šogad astoto reizi spēlēja ITF 25 000 dubultspēļu finālā, ciešot sesto neveiksmi (2-6). Pirmo titulu viņa izcīnīja Kjaso (Šveice) ar baltkrievieti Aļaksandru Sasnoviču, bet otro Šarleruā (Beļģija) ar krievieti Irinu Hromačovu. Karjerā kopumā Marcinkevičai 15 dubultspēļu tituli ITF līmenī.

Vienspēlēs Marcinkevičai šogad viens tituls (karjerā trešais), pirmo reizi uzvarot ITF 25 000 sacensībās, kas viņai izdevās Velsā.