Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Lībietis: "Zaudēju paša pieļauto kļūdu dēļ"

Lībietis: "Zaudēju paša pieļauto kļūdu dēļ"
Miķelis Lībietis
Foto: Kaspars Volonts, LTS

Ar Latvijas tenisista Miķeļa Lībieša zaudējumu somam Mikem Kontinenam "Arēnā Rīga" startējis Deivisa kausa izcīņas duelis starp Latvijas un Somijas izlasēm. Preses konferencē pēc cīņas Lībietis atzina, ka pretinieks ne ar ko nepārsteidza, bet zaudējuma iemesls ir paša pieļautās kļūdas.

Raksturojot visu spēli kopumā, Miķelis Lībietis sacīja: "Sākumā pārāk daudz slaisoju sitienu, nevarēju atrast savu ritmu, un viņš pie tā pierada. Spēlēju kā pa viļņiem, kamēr pretinieks bija pārliecinātāks. Lai gan treniņos spēlēju labi, mačā tas neizdevās. Bet tas nekas, domāju, ka Ernests uzvarēs, un tad jau redzēsim, kā rīt ies dubultspēlēs.

Atbildot uz jautājumu, vai spēlētājs bijis satraucies, tenisists atzina, ka liels satraukums nav bijis, ja nu vienīgi ceturtajā setā pats sācis aizdomāties par mača iznākumu. "Kopumā pašam vajadzēja izmantot savas iespējas un spēlēt brīvāk, biju pārāk sasprindzis. Vēlos pateikties līdzjutējiem par lielisko atbalstu, tādā arēnā spēlēju pirmo reizi," tā atklāja Lībietis. Tenisists vēl piebilda, ka tādā līmenī nav radis spēlēt, tā kā vēl ir iespējas pierast. Lībietis arī minēja, ka trešajā setā esot parādījies nogurums, tomēr vietā biju līdzjutēju atbalsts.

Latvijas tenisists sacīja, ka, ja būs nepieciešams, viņš ir gatavs doties laukumā arī rīt paredzētajā dubultspēlē. Lībietis uzskata, ka Latvijai joprojām ir labas izredzes uzvarēt, bet to, vai viņš rīt spēlēs, lems komandas kapteinis Kārlis Lejnieks. "Tas, ka es šodien zaudēju, nenozīmē, ka rīt nevarētu spēlēt. Rīt būs cita diena, un šovakar ir labi jāatpūšas," norādīja Lībietis.

Somu tenisists ne ar ko neesot pārsteidzis Lībieti, Latvijas tenisists atzina, ka vainojamas ir paša kļūdas. Attiecībā uz diskusijām ar mača tiesnesi Lībietis sacīja, ka tādām lietām nepievērš uzmanību, jo lēmumu tāpat parasti nemaina, līdz ar to iet un strīdēties nav jēgas. Tāpat spēli neietekmēja neveiksmīgā epizode mača sākumā, kad Lībietis neveiksmīgi saslīdēja un nokrita.

     [+] [-]

, 2013-09-13 21:22, pirms 11 gadiem
Mosh pokeri labak uzkapajam? Bet anyway laba ciinja, vaig Tomer Jushku dubultspele, saspelejushies vairak