Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Štrombahs ATP rangā atgūst trīs vietas, kāpums arī Ozoliņam un Rocēnam

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Štrombahs ATP rangā atgūst trīs vietas, kāpums arī Ozoliņam un Rocēnam
Roberts Štrombahs. Foto: Ostra Group Open 2024 by Purposia

LETA. Latvijas tenisists Roberts Štrombahs jaunākajā Tenisa profesionāļu asociācijas (ATP) rangā ir atguvis pozīcijas un ieņem 431.vietu.

Kārlis Ozoliņš pakāpies par vienu pozīciju uz 685.vietu, bet Mārtiņš Rocēns veicis 14 vietu kāpumu un ieņem dalītu 1318.vietu.

Ranga pirmajā piecniekā izmaiņas nav notikušas un pirmo vietu saglabā itālietis Janniks Sinners, otro - serbs Novaks Džokovičs, trešo - spānis Karloss Alkarass, ceturto - Aleksandrs Zverevs no Vācijas, bet piekto - Daņiils Medvedevs. No astotās uz sesto vietu pakāpies Andrejs Rubļovs, polis Huberts Hurkačs no sestās vietas noslīdējis uz septīto, bet no devītās pozīcijas uz astoto vietu pakāpies norvēģis Kaspers Rūds. Savukārt no desmitās uz devīto vietu augšup ticis Grigors Dimitrovs no Bulgārijas, kamēr austrālietis Alekss de Minors atkāpies no septītās uz desmito ailīti.

Dubultspēļu rangā Miķelis Lībietis ir 55 pozīcijas zemāk (332.), Štrombahs saglabājis 618.pozīciju, kamēr pārējie latviešu veikuši kāpumus - Rocēns par četrām vietām (1117.), Ozoliņš - par deviņām (dalīta 1561.), bet Daniels Tens - par septiņām (dalīta 2159.).

Izmantotie resursi:
LETA