Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Sevastova spiesta izlaist "Australian Open"

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Sevastova spiesta izlaist "Australian Open"
Anastasija Sevastova šogad Melburnas kortos neizies
Foto: Reuters/Scanpix

Latvijas vadošā vienspēļu tenisiste Anastasija Sevastova nepiedalīsies jaunnedēļ gaidāmajā „Australian Open” turnīrā. Pārāk nopietns izrādījies savainojums – labās rokas muskuļu plīsums. Bez tenisa liepājniecei jāiztiek vēl vismaz mēnesi.

Sportacentrs.com jau ziņoja, ka Sevastovai sezonas pirmās sacensības bija ieplānotas Sidnejā (kvalifikācija pagājušās nedēļas beigās), taču labās rokas savainojuma dēļ viņa bija spiesta no tā atteikties. Šodien, sazinoties ar sportisti, Sportacentrs.com noskaidroja, ka liepājniece būs spiesta izlaist arī gada pirmo „Grand Slam” turnīru Melburnā.

„Diemžēl „Australian Open” nepiedalīšos, jo savainojums ir diezgan nopietns – labās rokas muskuļu plīsums. Bez tenisa jāiztiek vismaz mēnesi, varbūt vēl vairāk. Tagad atpūta un terapija”, atzina Anastasija, kura pērn Melburnā aizcīnījās līdz 4.kārtai (tur zaudēts WTA ranga līderei Karolīnai Vozņacki). Nespēlēšana šajā turnīrā nozīmē vien to, ka rangā mūsu sportiste atkritīs uz otrā simta vidu – netiks aizstāvēti 280 ranga punkti. Tas nozīmē, ka atgriežoties WTA turnīros Sevastovai būs jāspēlē kvalifikācijā.

„Australian Open” vienspēļu turnīra izloze notiks naktī uz piektdienu. Tad savu pretinieku uzzinās Ernests Gulbis (ATP 60.). No latviešiem Melburnā spēlēs arī Līga Dekmeijere (dāmu dubultspēļu turnīrā kopā ar krievieti Mariju Kondratjevu) un Aļona Ostapenko (junioru turnīrā).

  +1 [+] [-]

, 2012-01-12 18:25, pirms 12 gadiem
žēl.....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-01-12 19:38, pirms 12 gadiem
Slikti, ļoti slikti! Būs karjera no jauna jāsāk.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-01-12 20:53, pirms 12 gadiem
Valdis Bērziņš rakstīja: Slikti, ļoti slikti! Būs karjera no jauna jāsāk.
Nav jau tik slikti...
Jādomā par pēcnācējiem....
Un Tad teniss...(ar mazo bumbiņu)

     [+] [-]

, 2012-01-12 22:05, pirms 12 gadiem
Nelāgi sanācis, bet fizisko jau var mēģināt noturēt.
Cerams, ka Diāna M. smagi svīst svaru zālē. Ir iespēja kļūt par princesi.