Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Vismanei zaudējums divos setos Kazertas W60 ceturtdaļfinālā

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Vismanei zaudējums divos setos Kazertas W60 ceturtdaļfinālā
Daniela Vismane. Foto: LTS

Latvijas tenisiste Daniela Vismane šodien piedzīvoja zaudējumu divos setos Itālijas pilsētā Kazertā notiekošā W60 līmeņa turnīra ceturtdaļfinālā.

• Latvijas sieviešu tenisa trešā rakete Daniela Vismane (#233) divos setos atzina itālietes Kamillas Rozatello (#330) pārākumu, zaudējot Kazertas W60 turnīra ceturtdaļfinālā – 3:6, 1:6.

• Vismane neveiksmīgi sāka maču, pēc spēlētiem trīs geimiem nonākot iedzinējos ar divu breiku deficītu. Vienreiz pretinieces servi izdevās lauzt, taču turpinājumā Rozatello bija pārāka.

• Līdzvērtīgāks izvērtās otrā seta ievads, kura sākumā Vismane noturēja savu servi. Ceturtajā geimā itāliete uzvarēja latvietes sākto geimu, iegūstot izšķirošo pārsvaru.

• Latvijas tenisiste mačā uzvarēja tikai 13 no 34 izspēlēm pie savas pirmās serves.

• Itāliete izmantoja sešas no astoņām breikbumbām.

Izmantotie resursi:
https://www.itftennis.com/en/

     [+] [-]

, 2022-06-10 18:22, pirms 2 gadiem
Noskatījos 1.setu. Nu īpaši nekas nav mainījies, Daniela tāds darba zirgs, sanāk reizēm labāk, reizēm sliktāk. Pirmā serve nav kā tāda, ir divas 2.serves - nu tādas, vieglas. Pretī būtu jābūt ļoti veiklām kājām ... nav neviena spēles elementa no kā pretiniecēm būtu jābaidās.
Vienalga, jāsaņemas, jātiek līdz GS kvaļiem, bet tur jau ir lielāka nauda, varētu apmaksāt kvalitatīvākus pakalpojumus. Wimbldonas listē šobrīd vajadzētu būt, taču pirmdien atņem Liepājas punktus un būs kārtīgs kritiens.
Dabas dotu ātrumu un talantu neiegūsi, bet ticu, ka var pielikt ļoti gribot. Vajag mums, kas spēlē WTA, līdz tam mazs solis Lai arī veicas!

Itāliete uz viļņa, 26 uzvaras šogad. Serve, sitieni WTA līmenī, brīnums ka tur nekad nav bijusi.