Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Marcinkēviča Šveices ceturtdaļfinālā piedzīvo neveiksmi

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Marcinkēviča Šveices ceturtdaļfinālā piedzīvo neveiksmi
Diāna Marcinkēviča. Foto: CHINE NOUVELLE/SIPA/Scanpix

LETA. Latvijas tenisiste Diāna Marcinkēviča piektdien Šveicē Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) Montrē W-60 turnīra ceturtdaļfinālā samierinājās ar zaudējumu.

Marcinkēviča, kura WTA rangā ieņem 313. pozīciju, ar rezultātu 5-7, 2-6 atzina Vācijas tenisistes Tamāras Korpatšas (WTA 139.) pārākumu.

Ceturtdaļfināla sasniegšana Marcinkēvičai dod 15 WTA ranga punktus.

Pirmajā kārtā viņa ar 6-3, 6-3 pārspēja turnīra septīto raketi Štefāniju Fogeli no Šveices (WTA 218.), kura savulaik WTA rangā bija sasniegusi piekto desmitu, bet otrajā kārtā ar 6-0, 6-1 uzveica bulgārieti Diju Jevtimovu (WTA 642.).

Dubultspēļu sacensībās Marcinkēvičas un rumānietes Oanas Gavrilas duets, kas bija izsēts ar trešo numuru, zaudēja pirmajā kārtā.

Latvijas tenisists Miķelis Lībietis piektdien Slovēnijā sasniedza Mariboras W-25 turnīra finālu dubultspēlē, bet zaudējumu līdzīgas raudzes turnīra pusfinālā Spānijā piedzīvoja Darja Semeņistaja.

Lībietis Slovēnijā kopā ar vācieti Timo Štoderu pusfinālā ar 6-2, 6-1 sagrāva melnkalnieti Rezartu Cungu un itāli Luku Džakomīni.

Iekļūšana finālā latvietim devusi 16 pasaules ranga punktus.

Tikmēr Darja Semeņistaja piedzīvoja zaudējumu Marveljas W-25 sērijas turnīrā Spānijā. Viņa pārī ar nīderlandieti Jasmeini Gimbreri turnīrā izsētas ar otro numuru un pusfinālā ar 4-6, 6-2, 6:10 piekāpās argentīnietei Hulijai Rierai un čīlietei Danielai Segelai.

Par sniegumu Spānijā Semeņistaja nopelnīja 18 pasaules ranga punktus.

Semeņistaja un Gimbrere pirmās kārtas mačā ar 6-0, 6-1 guva panākumu pār čīlieti Himaru Gonsalesu un meksikānieti Klaudiju Solisu, bet ceturtdaļfinālā ar 1-6, 6-3, 10:5 uzveica spānieti Lusiju Kortesu-Ljorku un vācieti Žuelu Stēru.

Vienspēlē Latvijas tenisiste cieta zaudējumu otrajā kārtā, par to nopelnot piecus pasaules ranga punktus.