Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Vismane dominē pirmajā un trešajā setā, iekļūstot Kazertas W60 1/4 finālā

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Vismane dominē pirmajā un trešajā setā, iekļūstot Kazertas W60 1/4 finālā
Daniela Vismane. Foto: AP/Scanpix

Latvijas sieviešu tenisa trešā rakete Daniela Vismane (#233) Kazertas W60 turnīra astotdaļfinālā trīs setos apspēlēja Andreju Priskariu (#314) no Rumānijas. Latviete pārliecinoši darbojās pirmajā un trešajā setā.

• Vismane, kura Itālijas dienvidu pilsētā Kazertā izsēta ar astoto numuru, uzvaru pār vienaudzi Priskariu svinēja trīs setos ar 6:2, 6:7 (5), 6:1.

• Pirmajā setā Vismane lauza pretinieces servi pašā pirmajā geimā un arī septītaja geimā, svinot uzvaru setā ar 6:2. Otrajā setā latvietei divreiz neizdevās noturēt breika pārsvaru, nonākot līdz taibreikam, kurā labāka bija rumāniete ar 7:5.

• Trešajā, izšķirošajā setā Vismane darbojās pārliecinoši kā mača ievadā, uzvarot piecus geimus pēc kārtas un triumfējot mačā.

• Visā mačā Vismanei padevās viena netverama serve un četras dubultkļūdas, kamēr pretiniece nerealizēja nevienu eisu un pieļāva divas dubultkļūdas.

• Latvijas trešā rakete izmantoja sešas no 11 iespējām lauzt Priskariu servi, bet pati atspēlēja septiņas no deviņām breikbumbām.

• Latvijas tenisistei ceturtdaļfinālā pretī stāsies 27 gadus vecā itāliete Kamilla Rozatello (#330), kura šodien divos setos pārspēja savu tautieti Kristianu Ferrando (#253).

Izmantotie resursi:
https://www.itftennis.com/en/tourna...