Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Lībietis izcīna jau trešo ITF dubultspēļu titulu šajā sezonā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Lībietis izcīna jau trešo ITF dubultspēļu titulu šajā sezonā
Miķelis Lībietis. Foto: Romāns Kokšarovs, F64

LETA. Latvijas tenisists Miķelis Lībietis sestdien svinēja uzvaru Itālijā Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) M-25 turnīra dubultspēļu finālā un izcīnīja trešo dubultspēļu titulu šosezon.

Lībietis kopā ar vācieti Timo Štoderu turnīrā bija izsēti ar otro numuru un finālā ar 6-1, 6-1 sakāva Itālijas duetu Frederiko Kampanja/Leonardo Margaroli.

Par uzvaru dubultspēļu sacensībās Lībietis nopelnīja 25 pasaules ranga punktus.

Pirmo kārtu Lībietis/Štroders pārvarēja bez cīņas, bet otrajā kārtā ar 5-7, 6-2, 10:6 uzvarēja itāļus Nikolo Katīni un Gabrielu Mariju Noči. Pusfinālā Latvijas un Vācijas pāris ar 6-3, 6-2 guva panākumu pār Itālijas tenisistiem Federiko Bertučioli un Enriko Dalli-Valli.

Turnīrā Lībietis piedalījās tikai dubultspēlēs.

Lībietis septembra sākumā uzvarēja dubultspēļu turnīrā Slovākijā, spēlējot pārī arī ar Štoderu, un izcīnīja pirmo ITF titulu kopš 2017.gada, bet pirms nedēļas Latvijas un Vācijas duets uzvarēja pirmajā M-25 turnīrā Santa Margeritas di Pulā, kurā arī triumfēja dubultspēlēs.

Izmantotie resursi:
LETA