Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Semeņistaja pēc gandrīz divu mēnešu pauzes atgriežas ar uzvaru

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Semeņistaja pēc gandrīz divu mēnešu pauzes atgriežas ar uzvaru
Darja Semeņistaja. Foto: AFP/Scanpix

LETA. Latvijas tenisiste Darja Semeņistaja trešdien izcīnīja uzvaru Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) Marveljas W-25 turnīra pirmās kārtas spēlē, kas viņai bija pirmais mačs pēc gandrīz divu mēnešu pauzes.

Semeņistaja, kura WTA rangā ieņem 288.vietu un šajā turnīrā izsēta ar otro numuru, ar rezultātu 6-2, 6-3 uzvarēja Neoliju Sevaljosu Melgaru no Bolīvijas (WTA 479.).

Jūlijā Liepājā notikušajā W-60 turnīrā Semeņistaja pēc neveiksmīgas piezemēšanās guva kājas traumu, kas viņai liedza doties kortā atlikušo vasaru.

Turnīrā Marveljā Semeņistaja nopelnījusi piecus WTA ranga punktus.

Otrajā kārtā Semeņistaja tiksies ar pērnā gada Vimbldonas čempionāta junioru turnīra uzvarētāja Ani Mintegi del Olmo no Spānijas (WTA 543.).

Šajā turnīrā Semeņistaja piedalīsies arī dubultspēļu sacensībās, kur kopā ar nīderlandieti Jasmeini Gimbreri saņēmušas otro numuru. Pirmajā kārtā viņām gaidāms mačs ar čīlieti Himaru Gonsalesu un meksikānieti Klaudiju Solisu.

Izmantotie resursi:
LETA