Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Juškam dramatiska uzvara un vieta finālā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Juškam dramatiska uzvara un vieta finālā
Andis Juška
Foto: Gintars Kavacis

Latvijas tenisists Andis Juška pārī ar krievu Dmitriju Sitaku šodien sasniedzis Dienvidkorejas pilsētas Čunčeonas „Challnger” dubultspēļu turnīra finālu. Dramatiskā pusfināla spēlē viņi savus pretiniekus apspēlēja tikai supertaibreikā ar 14:12.

Lai gan Anda Juškas un Dmitrija Sitaka duets „Flea Market Cup” dubultspēļu turnīrā nav izlikto duetu vidū, tomēr līdz šodienai viņi bija guvuši divas uzvaras, vakar apspēlējot arī ar 2. numuru izliktos Riku De Vestu (DĀR) un Frederiku Nīlsenu – 7:6(4), 6:3. Šorīt Latvijas un Krievijas duets turpināja cīņu par titulu, aizvadot pusfināla spēli.

Tajā pretiniekos bija ar 4. numuru izliktie Sadiks Kadirs (Austrālija) un Puravs Radža (Indija). Favorītu loma pienācās pretiniekiem, tomēr pie uzvaras izdevās tikt Andim un viņa pāriniekam. Pēc zaudēta pirmā seta Juška un Sitaks revanšējās otrajā un visu vajadzēja izšķirt supertaibreikam. Tajā šoreiz nepietika ar spēli līdz 10 punktiem – kopumā tika aizvadītas 26 izspēles, līdz beidzot kortu kā uzvarētāji atstāja Andis un Dmitrijs – 3:6, 6:3, 14:12.

Katrs no sportistiem par fināla sasniegšanu nopelnījuši 60 reitinga punktus, kā arī 1800 ASV dolāru prēmiju, tomēr jau rīt viņiem būs iespēja tikt pie sacensību galvenā titula. Pretiniekos arī būs turnīrā neizlikts duets – mājinieki Sin-Hans Lī un Tsung-Hua Jangs. Viņi līdz šim sacensībās nav zaudējuši ne seta – arī šodien pusfinālā galvenos favorītus, brāļus Rativatanus no Taizemes viņi apspēlēja ļoti viegli – 6:3, 6:2.

Izmantotie resursi:
wtatour.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2009-11-06 10:05, pirms 15 gadiem
Izmantotie resursi: wtatour.com
Tiešām?

     [+] [-]

, 2009-11-06 10:15, pirms 15 gadiem
ehh, pāri... izlasot virsrakstu, jau sacerējus, ka vienspēles!