Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Marcinkēviča zaudē Trnavas W60 vienspēļu 1/8 finālā, dubultspēlēs sasniedz pusfinālu

Agris Suveizda

Marcinkēviča zaudē Trnavas W60 vienspēļu 1/8 finālā, dubultspēlēs sasniedz pusfinālu
Diāna Marcinkēviča. Foto: CHINE NOUVELLE/SIPA/Scanpix

LETA. Latvijas tenisiste Diāna Marcinkeviča ceturtdien cieta zaudējumu Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) Trnavas W-60 sērijas sacensību vienspēļu turnīra otrajā kārtā, bet dubultspēlēs sasniedza pusfinālu.

Latvijas tenisiste (WTA 307.) ar 4-6, 7-5, 0-6 piekāpās Efai Līsai no Vācijas (WTA 168.).

Otrajā setā Marcinkēviča atspēlējās no 0-3. Par uzvaru pirmajā spēlē Latvijas tenisiste nopelnīja astoņus pasaules ranga punktus.

Jau ziņots, ka pirmajā kārtā Marcinkēviča ar 7-6 (7:1), 7-6 (7:4) pārspēja čehieti Jesiku Malečkovu (291.).

Tikmēr dubultspēļu sacensībās Marcinkēviča kopā ar Šveices tenisisti Koniju Perēnu ceturtdaļfinālā ar 6-4, 7-6 (7:4) pārspēja gados jaunās horvātieti Petru Marčinko un serbieti Lolu Radivojeviču.

Ar trešo numuru izsētajam Latvijas un Šveices duetam pusfinālā pretī stāsies britu tenisistes Ketija Svona un Soneja Kartala.

Iekļūstot pusfinālā, Marcinkēviča nopelnījusi 29 WTA dubultspēļu ranga punktus.

Pirmajā kārtā viņa un pāriniece ar 6-2, 6-2 apspēlēja organizatoru īpašo ielūgumu saņēmušo duetu Bruklina Olsone (ASV)/Ingrida Vojčinākova (Slovākija).

Turnīrs notiek telpās uz cietā seguma.

Izmantotie resursi:
LETA