Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Broudija: "Ostapenko izteicās, ka mana uzvedība esot bijusi briesmīga..."

Broudija: "Ostapenko izteicās, ka mana uzvedība esot bijusi briesmīga..."
Naomi Broudija
Foto: Professional Sport/Scanpix

Lielbritānijas tenisiste Naomi Broudija pēc uzvaras pār Aļonu Ostapenko Oklendas "International" turnīra otrajā kārtā izteikusies, ka Latvijas tenisiste bija pelnījusi diskvalifikāciju, jo ir pārliecināta, ka viņa apzināti metusi raketi, kura trāpīja bumbiņu padevējam.

Otrā seta taibreikā Naomi Broudija piektā punkta izspēle ar "forehand" sitienu stūrī ieguva minibreiku (3:2). Bez cerībām tikt klāt bumbiņai, Aļona Ostapenko dusmās aizsvieda raketi (tā izskatījās), kas... trāpīja bumbiņu padevējam. Broudija uzskatīja, ka Aļona to izdarījusi apzināti un pieprasīja Latvijas tenisistes diskvalifikāciju, taču viņas prasība tika noraidīta. Bet Ostapenko, kura dabūja brīdinājumu, tiesnesim apgalvoja, ka rakete viņai izslīdēja no rokām...

"Manuprāt, bija diezgan skaidri redzams, ka viņa meta raketi un tā trāpīja bumbiņu padevējam, par ko uzreiz bija jāpiešķir diskvalifikācija. Atkārtojumā var labi redzēt, ka rakete viņai neizslīdēja no rokām," uzskata Broudija.

Abas tenisistes uzsāka diskusiju arī pēc mača beigām. Lielbritānijas tenisiste skaidro, ka viņa nav bijusi apmierināta ar Ostapenko izteikumiem, tādēļ nav palikusi atbildi parādā. "Aļona izteicās, ka mana uzvedība esot bijusi briesmīga, kas, manuprāt, bija gluži nevietā, ņemot vērā notikumus, kas bija atgadījušies mača laikā. Nedomāju, ka es kortā izturējos necienīgi pret viņu vai kādu citu."

Vēlāk savā "Twitter" kontā Broudija, komentējot pēcspēles konfliktu ar Ostapenko, ierakstīja, ka "ir grūti zināt, kurā brīdī pastāvēt par sevi un kurā brīdī vienkārši paklusēt. Esmu cilvēks. mēs dzīvojam un mācamies." Jāpiebilst, ka savā "Twitter" kontā atbalstu tautietei izteicis arī Endijs Marejs.

Atgādinām, ka Ostapenko otrajā setā bija vadībā ar 5:2, bet trešajā pat ar 5:1, taču nespēja izmantot divas mačbumbas, piedzīvojot zaudējumu ar 6-4, 6-7(4) un 5-7.

Izmantotie resursi:
tvnz.co.nz

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2016-01-06 17:19, pirms 9 gadiem
Ņehu* čikset

  -1 [+] [-]

, 2016-01-06 17:19, pirms 9 gadiem
Bad ass ! Man patīk, piešķir vismaz asumiņu !

  +1 [+] [-]

, 2016-01-06 17:39, pirms 9 gadiem
Ne reizi teikusi, ka Ernests elks. Laba skola!

  +5 [+] [-]

, 2016-01-06 17:42, pirms 9 gadiem
Lai psiho, bet jāuzvar, ja esi 5:1 vadībaa ...

  +1 [+] [-]

, 2016-01-06 17:42, pirms 9 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: Ne reizi teikusi, ka Ernests elks. Laba skola!
Diez vai tā labākā skola, jo redz uzvarēt tas nepalīdz un šadi zaudējumi, nu tur var būt ari sekas uz nākamajiem mačiem, jo atgūties viegli nebūs!

Endijam cepuri nost, vienmēr par savējiem viņš ir pastāvējis un aizstāvējis!

  +3 [+] [-]

, 2016-01-06 17:42, pirms 9 gadiem
Diezgan jocīga spēle, kam īstā vieta būtu rubrikā "solis pa kreisi". Es pat nedomāju, ka Aļona trāpīja tīšām, bet sanāca nesmuki, tāpēc brīdinājums bija pareizs tiesneša lēmums. Toties kas notika Aļonas galvā, ka izšķirošajos brīžos teniss aizgāja tādā p@k@ļā?

  +3 [+] [-]

, 2016-01-06 18:34, pirms 9 gadiem
Nezinu gan. Ielūkojoties https://twitter.com/naomibroady,gribas sacīt,lai šī dāmīte pati savu sacīto atceras: "ir grūti zināt, kurā brīdī pastāvēt par sevi un kurā brīdī vienkārši paklusēt.
Tad nu tas bija tas profesionālais brīdis klusēt,nevis apaudzējot savu kontu ar bērnišķīgiem ierakstiem un pūst to mušu briesmīgi resnu

     [+] [-]

, 2016-01-06 19:31, pirms 9 gadiem
Kāpēc Ernests vēl nav publiski aizstāvējis Aļonu?

  +1 [+] [-]

, 2016-01-06 20:07, pirms 9 gadiem
Gulbis brunčos,pat vēl sliktāk,būtu labi,ja sāktu pārstāvet kādu citu valsti,paliek kauns par šiem tā saucamajiem sportistiem, kas ir izlutināti bērni un nekas vairāk.

  +1 [+] [-]

, 2016-01-06 20:12, pirms 9 gadiem
Aug mantiniece. Ar Aļonu nebūs garlaicīgi.

  +1 [+] [-]

, 2016-01-07 09:11, pirms 9 gadiem
sandis444444 rakstīja: Diez vai tā labākā skola, jo redz uzvarēt tas nepalīdz un šadi zaudējumi, nu tur var būt ari sekas uz nākamajiem mačiem, jo atgūties viegli nebūs!

Endijam cepuri nost, vienmēr par savējiem viņš ir pastāvējis un aizstāvējis!
Tādu cilvēku kā tu cieņu laikam nav grūti izpelnīties, pieliec facebook postam like un esi cieņā uz mūžu. Šie komentāri ar - cepuri nost, vai visu cieņu - smuki izskatās, bet cieņas tur tik cik melns aiz naga.

     [+] [-]

, 2016-01-07 10:11, pirms 9 gadiem
tas:fidelskastro
Zel ka tu nevari nearko parstavet so valsti,tikai sedet uz divana un pirst.
Alonciks ir super,vajadzeja to lecigo cikstuli Broudija noslaucit no ta korta.
Diemzel bez rakstura tenisa(nu un vispar )sporta darit nav ko.Ja Alonai nebutu tada rakstura tad tik talu tikusi nebutu.