Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Juška sasniedz dubultspēļu pusfinālu

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Juška sasniedz dubultspēļu pusfinālu
Andis Juška
Foto: Romāns Kokšarovs, "Sporta Avīze", f64

Latvijas tenisists Andis Juška pārī ar krievu Dmitriju Sitaku šorīt veiksmīgi turpinājis startēt Dienvidkorejas pilsētas Čunčeonas „Challenger” dubultspēļu turnīrā. Ar 7:6(4), 6:3 viņi uzveica turnīrā ar 2. numuru izlikto duetu un iekļuva pusfinālā.

Jau ziņojām, ka šonedēļ Andis Juška piedalās nozīmīgā „Challenger” sērijas turnīrā Dienvidkorejā. Tā balvu fonds ir 100 000 ASV dolāru un Andim ir laba iespēja papildināt savu reitinga punktu skaitu. Vienspēļu turnīrā gan izdevās pārvarēt tikai vienu kārtu un tikt pie 8 reitinga punktiem, bet dubultspēlēs starts ir sekmīgāks.

Kopā ar krievu Dmitriju Sitaku pirmajā kārtā tika uzveikts korejiešu duets, bet šodien pretinieki jau bija krietni spēcīgāki – ar 2. numuru izliktie Riks De Vests (DĀR) un Frederiks Nīlsens (Dānija). Spēlē gan viņiem pārsvara nebija, un panākumu guva Juška / Sitaks – 7:6(4), 6:3. Tas abiem sportistiem garantēja pa 35 reitinga punktiem un 1080 ASV dolāru prēmiju, bet šos skaitļus iespējams palielināt, rīt startējot pusfinālā. Tajā pretiniekos būs ar 4. numuru izliktais duets Sadiks Kadirs (Austrālija) un Radža Puravs (Indija).

Ne tik labi ASV pilsētā Šarlotsvillā sekmējies Denisam Pavlovam. Ja vakar viņš cieta neveiksmi vienspēļu turnīra pirmajā kārtā (1:6, 1:6 pret horvātu Roko Karanusiču), tad aizvadītajā naktī tika zaudēts arī dubultspēļu sacensību pirmās kārtas mačā kopā ar rumāni Katalinu Gardu – 1:6, 6:7(5) pret brāļiem Betistotiem no ASV. Pie reitinga punktiem Denisam tā arī neizdevās tikt.

Izmantotie resursi:
atpworldtour.com