Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Sevastovai paticis spēlēt lielajā stadionā

Rolands Norietis
Rolands Norietis

Sevastovai paticis spēlēt lielajā stadionā
Anastasija Sevastova
Foto: AP

"Kad pirmajā setā rezultāts bija 4:5, varēju "ieķerties" mačā, taču nevaru teikt, ka esmu neapmierināta," "US Open" otrajā kārtā piedzīvoto zaudējumu Svetlanai Kuzņecovai (4:6 un 2:6) komentēja Anastasija Sevastova. Viņai esot paticis spēlēt Lui Ārmstronga stadionā, kas "Flushing Meadows" tenisa kompleksā ir otrs lielākais.

"Stadionā spēlēt bija forši. Man patīk cīnīties lielajos kortos un publikas priekšā," par iespēju sacensties Lui Ārmstronga stadionā gandarīta ir Sevastova. "Varbūt nedaudz grūtāk bija servēt, bet citādi lielas starpības nebija. No gala līnijas spēlēju labāk nekā pirmajā mačā."

Daudzi, kas Sevastovas un Kuzņecovas spēli vēroja televīzijā, pamanīja, ka liepājniece piekāpās faktiski uz serves rēķina. Kuzņecova ik pēc brīža ar servi tika pie brīviem punktiem, bet Sevastovai brīvu punktu nebija. Anastasija tam nedomāja oponēt: "Jā, serve man negāja jau pirmajā kārtā, un nebija daudz laika kaut ko uzlabot. Bet līdz nākošajam turnīram to mēģināšu paveikt!"

Nākošais turnīrs Sevastovai ir Ķīnas pilsētā Guanžū, un tas sāksies 14. septembrī - uzreiz pēc "US Open" noslēguma. Tas ir WTA "International" kategorijas turnīrs ar balvu fondu 220 000 USD, un Anastasija tur ir pamatturnīra dalībnieču skaitā. Nedēļu vēlāk viņa spēlēs līdzīgā turnīrā Seulā (Koreja).

  -3 [+] [-]

, 2009-09-04 12:15, pirms 15 gadiem
no tādas serves vairs neko labāku uzcept nevar

ja nav, tad nav

  +2 [+] [-]

, 2009-09-04 12:26, pirms 15 gadiem
Vispār jau meitēnam vajadzētu padomāt par atpūtu un kārtīgu sagatavošanos nākamajai sezonai, kas solās būt gana grūta, jo jāaizstāv daudz punkti, pie tam, peldot jau dziļākos ūdeņos.

Mētāšanās pa pasauli ar visām laika joslu maiņām prasa daudz enerģijas.

Bet, nu, lai veicas un izdodas!

  +4 [+] [-]

, 2009-09-04 12:38, pirms 15 gadiem
Sevastovai dobultkļūdas servējot radās vien tāpēc ka viņa centās servēt vairāk uz pirmā kvadrāta gala līnijas, jo ja tā nesanāca tad no augstās atsitiena trajektorijas momentāli Kuznecova ar stipru siitienu raidīja bumbiņu uz neatsišanu. To ievērojos Nastja centās vairāk uz robežas sist, kas arī noveda pie daudzām dubultkļūdām.
Pirmajā setā tik tiešām bija iespēja aizķerties, bet tās serves glāba Svetlanu.

  +2 [+] [-]

, 2009-09-04 13:17, pirms 15 gadiem
Malacis, Anastasija. Protams, ir vājās vietas, taču nevar prasīt no viņas pārāk daudz. Visumā ļoti labs sasniegums.

     [+] [-]

, 2009-09-04 14:28, pirms 15 gadiem
Labs naak ar gaidiishanu! Progress notiek leenaam, bet noteikti buus top 50 speeleetaaja! Sky sportts komenteetaaji pat paslaveeja vinju un saliidzinaaja ar Gulbi! Gulbim progress bija straujsh, bet tagat arvien sliktaak- turpretii Sevastova - leenaam bet tik uz priekshu! Taa turpinaat!

     [+] [-]

, 2009-09-04 15:19, pirms 15 gadiem
ū, sveiks, Roland!

     [+] [-]

, 2009-09-04 18:04, pirms 15 gadiem
Pilnīgi saprotams, ka nepieciešami punkti un arī zaļie. Līdz nākošajai sezonai vēl tālu, un spēlēts nav nemaz tik daudz. Ļoti patīkami, ka mums ir otrs simtnieka tenisists. Lai veiksme stāv blakus un meistarība aug.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-09-04 22:31, pirms 15 gadiem
varētu teikt, ka Nastja ir izgājusi tautās! Tagad kad pirmā pārbaude notikusi, ir redzamas vājās vietas, kuras Nastjai novēlu izlabot. Un lai biežāk sanāktu spēlēt galvenajos kortos!