Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Vismane uzvar Vācijā notiekošajā W-100 turnīra pirmajā kārtā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Vismane uzvar Vācijā notiekošajā W-100 turnīra pirmajā kārtā
Daniela Vismane. Foto: AP/Scanpix

LETA. Latvijas tenisiste Daniela Vismane trešdien izcīnīja uzvaru Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) Vīsbādenes W-100 turnīra pamatsacensību pirmajā kārtā.

Vismane, kura WTA rangā ieņem 273.vietu, pirmajā mačā ar rezultātu 6-2, 6-2 pārspēja slovēnieti Dalilu Jakupoviču (WTA 304.), kura vēl pirms četriem gadiem sasniedza ranga 69.pozīciju.

Kvalifikācijas un pirmās kārtas pārvarēšana latvietei dod kopumā 19 WTA ranga punktus.

Otrajā kārtā Vismanei pretī stāsies turnīra otrā rakete Rebeka Petešone no Zviedrijas (WTA 76.), kura karjeras laikā izcīnījusi divus WTA titulus, abus no tiem 2019.gada rudenī.

Vismane, tāpat kā pirmās kārtas pretiniece Jakupoviča, pirms tam pārvarēja kvalifikāciju. Latvijas tenisiste atlases pirmajā kārtā ar rezultātu 6-1, 6-1 pārspēja francūzieti Flavjē Brunjoni (WTA 899.), bet otrajā kārtā ar 6-2, 6-0 guva virsroku pār Uzbekistānas tenisisti Akgulu Amanmuradovu (WTA 696.).

Vismane šajā turnīrā piedalīsies arī dubultspēlēs.

Izmantotie resursi:
LETA

  -3 [+] [-]

, 2022-05-04 17:50, pirms 2 gadiem
Bludnij sin Masķera TAEKWONDO rakstīja: Kas ir "Petešone"? Atļaušos minēt - vai tiešām Pētersone? Vai Toms Mālmeisters mēģina turpināt iedzīvināt svensonu liberālpaiderastu tradīcijas, kropļojot latviešu valodu?

Labāk gan tā nedarīt, jo citādi nāksies pasaukt Kāšonu, kas joprojām dzīvo uz/bez jumta, un tad var izrādīties, ka jaunā liberālpaiderastu censoņa Toma bulciņās ir par maz kanēļa...
Nerunā par to, par ko tev nav sajēgas. Paireizi ir Pētešone, jo viņa ir Zviedriete, nevis Amerikāniete vai Angliete. Zviedu valodā burti rs izrunājas kā š.

     [+] [-]

, 2022-05-04 20:21, pirms 2 gadiem
einars78 rakstīja: Nerunā par to, par ko tev nav sajēgas. Paireizi ir Pētešone, jo viņa ir Zviedriete, nevis Amerikāniete vai Angliete. Zviedu valodā burti rs izrunājas kā š.
Mēs dzīvojam Latvijā un runājam latviski. Nevajag kropļot latviešu valodu.

Un SC nevajag dzēst komentārus. Tas ir nožēlojami.