Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Vismane sasniedz Igaunijā notiekošā W-25 turnīra ceturtdaļfinālu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Vismane sasniedz Igaunijā notiekošā W-25 turnīra ceturtdaļfinālu
Daniela Vismane. Foto: Mauri Levandi / Estonian Tennis Association

LETA. Latvijas tenisiste Daniela Vismane ceturtdien Igaunijā sasniedza Starptautiskās tenisa federācijas (ITF) Hābnēmes W-25 turnīra ceturtdaļfinālu.

Ar sesto numuru izsētā Vismane, kura WTA rangā ieņem 262. vietu, otrās kārtas mačā ar 6-2, 3-6, 6-4 uzvarēja kvalifikāciju pārvarējušo lietuvieti Ivetu Dapkuti (WTA 851.).

Ceturtdaļfinālā Vismanes pretiniece būs turnīra galvenā favorīte, Nīderlandes pirmā rakete Arancka Rusa, kura pašlaik WTA rangā ieņem 115. vietu, bet savulaik bijusi 61. pozīcijā.

Pirmajā kārtā Vismane ar rezultātu 6-2, 6-3 uzvarēja mājinieci Mailēnu Nūdi (WTA 612.), kamēr ar astoto numuru izsētā Darja Semeņistaja (WTA 261.) ar 6-1, 3-6, 6-7 (7:9) zaudēja norvēģietei Emīlijei Eldei (WTA 1186.).

Kvalifikācijā otrajā kārtā apstājās Anna Ozerova un Beatrise Zeltiņa, bet pirmo kārtu nepārvarēja Valērija Maija Kargina un Patrīcija Ungure-Rogozoveca.

Dubultspēļu sacensībās Vismanes un lietuvietes Justinas Mikulskītes duets izlikts ar otro numuru un šovakar ceturtdaļfinālā tiksies ar lietuvieti Patrīciju Paukstīti un igaunieti Līsu Varulu.

     [+] [-]

, 2022-11-03 20:30, pirms gada
Rus tāds dīvains stiliņš, uzspēlēt GS, dažos 1000-niekos un pārējo laiku dauzīties pa ITF, kaut bez sāpēm varētu spēlēt tikai pa WTA.
Danielai ar šā brīža vājo spēli diez vai spīd panākums, bet jāpacenšas sadot pa mici.

Daniela ar Mailēnu Nūdi spēlēja kopā junioru turnīros. Igauniete kā tolaik bija vājāka un Daniela viņu sakāva tā arī tagad nekas nav mainījies. Kas te braukāja uz Baltiju tajos gados? Protams, Iga bija Rīgā 2015.gadā un savos 13 gados iz$^%a visas. Interesanti, ka Daniela to turnīru izlaida, bet pamanījās vālāk vinnēt gan Liepāju, gan Jūrmalu. Tur no zināmām pieveiktas Maligina un Bartone. Sabaļenka pamanījās būt tikai Tallinā. Ribakina - Šauļos, te notiek G2 turnīrs.Anna Ozerova arī vēl skaitījās junioros, bet spēlēja tikpat bāli kā tagad. Kautkas jaunākos gados viņai nospīdēja, neatceros. Vēl laikam Kalinskaja no top 100 te vienreiz atbrauca, Šauļos bija arī Kostjuka
No jaunākiem gadiem(pirms korona) pie mums ir bijusi arī Radukanu un dažas 2.simta spēlētājas.

Vismanei vislabāk veicās junioros, Bartonei šis tas sanāca, Darja S. vispār nepiedalījās, pārējās aizgāja dzīvē ar labi pavadītiem gadiem kortos. Jāgaida, kad Ernests mums uzburs brīnumbērnus.