Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Marcinkēviča nodrošina vietu W-60 dubultspēļu finālā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Marcinkēviča nodrošina vietu W-60 dubultspēļu finālā
Diāna Marcinkēviča. Foto: Oeiras Open

LETA. Latvijas tenisiste Diāna Marcinkēviča piektdien Itālijā iekļuva Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) Brešas W-60 sērijas turnīra dubultspēļu finālā.

Marcinkēviča pārī ar Kazahstānas sportisti Žibeku Kulambajevu pusfinālā ar 6-2, 6-1 uzvarēja rumānieti Andreu Prisakariu un itālieti Kamillu Rosatello.

Ceturtdaļfinālā Latvijas un Kazahstānas pāris ar 4-6, 7-6 (7:3), 10:3 sīvā cīņā uzvarēja šveicieti Kseniju Knolu un Taivānas tenisisti Hsje Juičje.

Jau ziņots, ka vienspēlēs Marcinkēvičai, kura WTA rangā ieņem 294.vietu, neizdevās iekļūt otrajā kārtā, pirmajā mačā ar 4-6, 6-7 (2:7) piekāpjoties Argentīnas tenisistei Jasmīnai Ortenci, kura WTA rangā neieņem vietu un Brešas turnīru sāka no kvalifikācijas.

Savukārt Kārlis Ozoliņš kopā ar Īrijas tenisistu Amaru Elaminu Grieķijas pilsētā Heraklionā M-15 turnīra dubultspēļu sacensībās piedzīvoja zaudējumu ceturtdaļfinālā, piekāpjoties ar 4-6, 4-6 šveicietim Adrianam Bodmeram un austrietim Jonasam Trinkeram.

Pirms tam pirmās kārtas spēlē Ozoliņs/Elamins ar 6-7(4:7), 6-2, 10:5 uzvarēja grieķus Joanni Kunturaki un Joanni Papunidi, bet otrajā kārtā ar 6-1, 6-4 pārspēja Kanādas tenisistu Kelsiju Stīvensonu un ķīnieti Hunu Kitu Vonu.

Vienspēļu turnīrā Latvijas tenisists nepārvarēja kvalifikāciju, pirmajā mačā ar 2-6, 2-6 piekāpjoties austrālietim Derekam Femam.

Izmantotie resursi:
LETA