Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Ostapenko pusfināls vienspēlēs, Marcinkevičai dubultspēlēs

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Ostapenko pusfināls vienspēlēs, Marcinkevičai dubultspēlēs
Diāna Marcinkeviča
Foto: Ralfs Raineke

Aļona Ostapenko piektdien sasniedza Santa Margeritas Di Pulas ITF 10 000 vienspēļu turnīra pusfinālu, bet dubultspēlēs netika līdz finālam. Tikmēr Diānai Marcinkevičai lietainajā Vīsenbādenē izdevies iekļūt dubultspēļu sacensību pusfinālā ITF 25 000 turnīrā.

Aļona Ostapenko vispirms aizvadīja vienspēļu ceturtdaļfinālu, otro reizi nepilna mēneša laikā divos setos apspēlējot itālieti Martinu Kolmeņu (WTA 868.) – 6:3, 6:2. Ostapenko viņu 8. aprīlī sagrāva ar 6:3, 6:0, bet šodien četrus no pieciem geimiem zaudēja ar savu servi.

Ostapenko sestdien pusfinālā sacentīsies ar ranga 406. vietā esošo Itālijas sportisti Martinu Karedžaro, kura pārsteidza turnīra pirmo raketi, vakar Lauru Gulbi sagrāvušo Korinu Dentoni, 6:2 un 6:0. Aļona pret 21 gadu veco Karedžaro līdz šim nav spēlējusi, bet ar tikšanu līdz pusfinālam nopelnījusi četrus punktus.

Ostapenko dažas stundas vēlāk dubultspēļu sacensību pusfinālā ar Nīderlandes sportisti Rozāliju Van Der Hoeku (izliktas ar ceturto numuru) piedzīvoja zaudējumu turnīra otrajam duetam Diāna Buzeana (Rumānija)/Klaudija Džovine (Itālija) – 6:7(8), 6:4, 6:10. Ostapenko ar Van Der Hoeku pagājušajā nedēļā kļuva par čempionēm.

Diāna Marcinkeviča kopā ar šveicieti Viktoriju Golubiču lietus dēļ no vakardienas pārceltajā Vīsenbādenes ITF 25 000 dubultspēļu turnīra ceturtdaļfinālā ar 6:1, 6:2 sagrāva slovēnieti Dalilu Jakupoviču un bulgārieti Isabellu Šinikovu. Marcinkeviča ar Golubiču izliktas ar ceturto numuru, tas ļāva turnīru sākt no ceturtdaļfināla. Tikšana līdz pusfinālam dod 18 reitinga punktus.