Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Sevastova jauno sezonu sāks Melburnā, tiekoties ar Garsiju

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Sevastova jauno sezonu sāks Melburnā, tiekoties ar Garsiju
Anastasija Sevastova. Foto: Zuma Press/Scanpix

WTA jaunās sezonas pirmās nedēļas turnīros Latviju pārstāvēs valsts otrais numurs Anastasija Sevastova, kura spēlēs WTA 250 līmeņa turnīrā Melburnā un pirmajā mačā tiksies ar Francijas tenisisti Karolīnu Garsiju. Turnīrs sāksies otrdien.

Nākamajā nedēļā notiks trīs WTA turnīri – viens WTA 500 turnīrs Adelaidā (tur bija plānojusi spēlēt, taču nestartēs Aļona Ostapenko) un divi WTA 250 turnīri Melburnā, kur jauno sezonu sāks Anastasija Sevastova.

Melburnas turnīru spēlētājas tika sadalītas divās grupās, un Sevastova tika nosacīti vājākajā grupā, kur pirmie divi numuri ir Džesika Pegula un Elīze Mertensa. Savukārt paralēli notiekošajā turnīrā – Naomi Osaka un Simona Halepa.

Ranga 70. vietā esošā Sevastova pirmajā mačā tiksies ar 74. pozīcijas īpašnieci Karolīnu Garsiju. Sevastovai savstarpējos mačos 2-1 pārsvars, un pēdējā cīņa notika tieši Austrālijā – Sevastova pagājušā gada februārī ar 6:2, 6:4 uzvarēja Adelaidā.

  +3 [+] [-]

, 2022-01-02 13:11, pirms 2 gadiem
Gadi mainās, bet autora nepatika pret Sevastovu nemainās. Nastjai veiksmīgu sezonu.

  +1 [+] [-]

, 2022-01-02 15:42, pirms 2 gadiem
Cikos spēle? Kur rādīs? Kāpec Ostapenko atsauca dalība?

     [+] [-]

, 2022-01-02 18:39, pirms 2 gadiem
Baigi nosacīti tur stiprāka grupa. Pegula un Mertensa cauru gadu stabilas; toties Osaka ar putniem un Halepa ar traumām. Grūti pateikt kā būs, bet pirms gadiem 3 ņemams turnīrs būtu.

Jelena neko netvīto, pirmais prātā - vīruss.